Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódásos vérzés, mik a...

Beágyazódásos vérzés, mik a tapasztalatok? Honnan lehet felismerni, hogy az az?

Figyelt kérdés
Miben más, mint a rendes menzesz? Csak pár csepp? Vagy lehet rendes menzesz bőségű, csak kevesebb napig? Mennyivel a rendes menzesz ideje előtt jelentkezik?

2015. jan. 5. 19:43
 1/1 anonim ***** válasza:
A fogamzát után kb. 7-10 nappal jelentkezik. Nem normál vérzés mennyiségű és nem is több napig tartó. Csak minimális vérzés, inkább barnázás, maszatolás jellegű. Egyáltalán nem törbényszerű, hogy legyen, Az első terhességemnél ha volt is nem vettem észre belőle semmit, a másodiknál mintha láttam volna valami minimális rózsaszínt a WC papíron, de nem voltam biztos benne, hogy jól látom. Biztosan felismerni előre nem lehet, mert a beágyzódáson kívűl még számtalan okból lehet ciklus közben vérezni, ezért nem minden ciklus közben jelentkező vérzésre nem lehet ráfogni, hogy az biztos a beágyazódás.
2015. jan. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!