SoS lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Április 19.én volt az utolsó mensim, 25 napos szokott lenni a ciklusom, óktóber óta írom és kiszámoltam legkésőbb 27.napra eddig mindig megjött. Most viszont már a 29.nap és semmi jele. Aprilis 30.-án voltam együtt a barátommal védekezés nélkül (megszakításossal)

Amit észrevettem magamon, hogy beleflé forduló mellbimbóm mostanság mindig kint van. Kicsit fájt a mellem mint menstruáció előtt szokott de mostmár elmúlt és még mindig nem jött meg. Érdemes tesztelnem holnap? Az lenne a 30. nap?

2015. máj. 17. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes.
2015. máj. 17. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehetsz, főleg hogy a valószínűsíthető ovulációd napján csináltátok.

25 naposnál (25-14=) pont a 11. ciklusnap körül (ami nálad most pont áprl.30 volt) a legnagyobb az esély rá.

2015. máj. 17. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, tesztelj.
2015. máj. 17. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehetsz, vegyél tesztet. Igazából nem is kérdés, késik a menstruációd, akkor tesztet kell venni.

A mellbimbós "tünet" kb annyit jelent, hogy kicsit vastagabban kellene öltöznöd - ez nem terhességi tünet.

2015. máj. 17. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!