SoS lehetek terhes?
Április 19.én volt az utolsó mensim, 25 napos szokott lenni a ciklusom, óktóber óta írom és kiszámoltam legkésőbb 27.napra eddig mindig megjött. Most viszont már a 29.nap és semmi jele. Aprilis 30.-án voltam együtt a barátommal védekezés nélkül (megszakításossal)
Amit észrevettem magamon, hogy beleflé forduló mellbimbóm mostanság mindig kint van. Kicsit fájt a mellem mint menstruáció előtt szokott de mostmár elmúlt és még mindig nem jött meg. Érdemes tesztelnem holnap? Az lenne a 30. nap?
Persze hogy lehetsz, főleg hogy a valószínűsíthető ovulációd napján csináltátok.
25 naposnál (25-14=) pont a 11. ciklusnap körül (ami nálad most pont áprl.30 volt) a legnagyobb az esély rá.
Persze, hogy lehetsz, vegyél tesztet. Igazából nem is kérdés, késik a menstruációd, akkor tesztet kell venni.
A mellbimbós "tünet" kb annyit jelent, hogy kicsit vastagabban kellene öltöznöd - ez nem terhességi tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!