Ovu napján együtt voltunk, azóta 2 napja szúrkál a petefészkem, mitől lehet?
Kisbabát szeretnénk, ovulációkor együtt voltunk, azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal először fél napig enyhébben a jobb, majd most már 1,5 napja a bal petefészkem szúrkál, húzódik. Szokott ilyen lenni a ciklusom második felében, de nagyon ritka, hogy még éjjel is felébredjek rá. Az ovuláció már tuti megvolt, de akkor mitől fáj? Valami gyulladás lehet? Mikor együtt voltunk, már akkor nyilalló fájdalmat éreztem.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Nem akarok gyógyszert beszed i, ha sikerült a baba, az meg ugye még két hét, mire kiderül. Szerintetek mitől lehet ennyire érzékeny?
Hol csináltattad a vérvételt?
Én a pajzsmirigyem miatt elmentem egy endokrinológus-hormonszakértőhöz, akit itt ajánlott egy jelenleg még kismama, vagy most már talán éppen anyuka. Ő sokat kérdezett a ciklusomról, illetve az étrendemről, mert dietetikus is. Az ő javaslatára változtattam az étrendemen a sikeres babavállalásért, hát most meglátjuk, hogy mikor jön be a dolog. Mondjuk én már annyi mindenen változtattam az elmúlt 3-4 évben PCOs, meg most a pajzsmirigy miatt, hogy remélem, hogy lesz is foganatja.
Az aviva tornát próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!