R.aniko24 kérdése:
5 pozitív tesztem van. Utolsó menstruáció április 12. -én volt. Ma késik 1hete. Tegnap voltam orvosnál azt mondta lát valamit kialakulni de még nemtudja megmondani mert korai. Vissza kell mennem 1 hét múlva. Szerintetek? Köszönöm
Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 19:57
11/21 anonim válasza:
5 hetesen mentem először dokihoz, 1,5 het múlva rendelt vissza mert nem látott még semmit. Akkorra már szívhang is volt.
Nyugi :)
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
Nemtudom mivel próbálkozás volt eredménye sajnos nem.
2015. máj. 16. 21:05
13/21 anonim válasza:
Nekem április 10-én volt utoljára szerdán(máj. 13) voltam orvosnál 7mm-es petezsákot látott. ami 5 hetes terhességnek felel meg de nekem rövidek a ciklusaim. Türelem 1 hét múlva már több mindent lát...
14/21 anonim válasza:
Mi a kerdes? Marmint, azon tul, hogy 'szerintetek?'.
Szerintunk mi?
Hogy terhes vagy-e?
Hogy miert nem latott a doki semmit?
Mellesleg minek 5 azaz OT teszt???
15/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok😊 Köszönöm
2015. máj. 16. 22:54
16/21 anonim válasza:
Én pont ezért mentem 6 hetesen. De még akkor is "csak" szabályos petezsák és szikhólyag volt! Mi 1 évet próbálkoztunk mire összejött. Engem 2 hét múlva hívott vissza és már volt baba és szívhang is. :) El hiszem, hogy ilyenkor egyből rohanna az ember az orvoshoz, de ha nem lát semmit ilyenkor még rosszabbul érzi magát az ember. Sok sikert!
17/21 anonim válasza:
Pont április 12én volt meg nekem is utoljára, így ma vagyunk 5 hetesek :) dokihoz június elején megyek addigra már lesz szívhang is. Türelem! ;) bár én is nagyon várom hogy mehessek és megnyugodjak hogy minden oké.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊 Azért mentem dokihoz mert erős hormon kezelést kaptam és féltem hogy ha hirtelen abbahagyom akkor baj lesz.Pénteken kell visszamennem mert megakarja nézni a doki hátha lát valamit mert a háziorvos szombatig írt ki.Munkahelyen ejszakazom és elég veszélyes is ugyhogy jó lenne ha minnel hamarabb ki irna a doki mert nem szeretném veszélyeztetni a babát.
2015. máj. 17. 21:27
19/21 anonim válasza:
SZerintem a dokid tudja az uh érzékenységét és annak függvényében azt is, hogy ebben a szakaszban mit kell látnia, vagy mit nem. Ha azt vetted le a mondanivalójából, hogy csak annyi, hogy korán mentél, akkor megnyugodhatsz, hogy úgy is van és azért rendelt egy hét múlvára vissza, mert addigra érsz olyan terhességi szakaszba, hogy már látszódhasson is a baba. Saját tapasztalatom: jó géppel 5+5 hetesen látszik a baba és hallható a szívhang, majd 7. hét után egy sokkal rosszabb minőségű géppel semmi nem látszik, petezsák se,de megnyugtatott a doki, hogy még nem is kéne, mert nem olyanok a gép képességei, visszamentem egy hét múlva és már a gyengébb gépen is látszott... SZóval, ha nem adott rá okot az orvosod, ne aggódj!
20/21 anonim válasza:
Ja, azt meg elfelejtettem írni, hogy még 5 hetes se voltál, mikor orvoshoz mentél, tehát ha mindent lát, akkor is még csak a petezsák van meg, tehát tényleg nem tud sok mindent mondani. Akkor mondják biztosra a terhességet, ha látják a babát is és hallják a szívhangot, addig csak annyi, hogy "alakul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!