Minden hónapban CSAK a jobb oldalon érzem az ovus fájdalmat?
Ezek szerint csak a jobb petefészkem működik?
2 gyerek után, a 3. babát tervezzük
Volt valaki aki hasonlót érzett?
Én vagyok vele így.
Viszont 1 évig mértem a hőm és az alapján minden hónapban volt peteérésem, talán 1 hónap volt kérdéses amikor nem hiszem, hogy lett volna.
Nem gondoltam volna!
De jó, hogy írtatok!
Kicsit megnyugodtam!
Nekem megvan mindkét petefészkem, petevezetőm. Nem tudom mi okozhatja...
Nálam is hasonló a helyzet, csak a jobb oldalon szúr. Megvan mindkét petefészkem, elméletileg működnek is.
2-es, ez tök furcsa. Sose vették észre a dokik ultrahangon? Nekem, ha máskor nem is, de az éves rákszűrésen mindig ellenőrzi a doki uh-al a méhemet, a petefészkeimet, és azok környezetét is.
Az volt számomra a legmegdöbbentőbb, hogy egy korábbi hormonzavar miatt egy menzesztől a peteérésig minden nap ultrahangoztak (azt nézték konkrétan, hogy van e érés) és gyönyörűen diktálták, hogy mi van jobb oldalt, és hogy mit látnak bal oldalt (pedig nem hogy peteérés, de szerv sincs, soha nem is volt, úgyhogy nem tudom mit láttak...) Egyébként akkor kórházi dolgozó voltam, így kiemelt figyelmet kaptam...
És akkor nem beszélve az éves szűrésekről...
Kicsit azért kerekedett a szemem, amikor közölték a hiányosságokat :)
Bár lehet jobb volt így, mert ha tudtam volna, tuti rástresszeltem volna a babatémára és akkor szerintem nem sikerült volna ilyen hamar... :)
De kíváncsi vagyok, hogy majd a kistesóra mennyit kell majd várni...
2es voltam
En az utobbi 4 honapban ereztem leginkabb a jobb oldalon ovukor a fajdalmat. Aztan most a legutobbi ovu elött 1 nappal voltam pont dokinal, es mondta, hogy a bal oldalon erik a pete, es a jobb oldalon nem talal semmi elterest, pedig elözö nap meg ott ereztem ovuszerü fajdalmat. Javasolta,hogy menjek el egy hasi ultrahangra, mert egyeb belgyogyaszati problema is lehet, ami oda sugaroz ki. Masnap rendesen ereztem a bal oldalon az ovut, tehat az eddigi jobb oldali fajdalom valoszinü nem mindig az ovut jelezte. Juni 2-re kaptam idöpontot belgyogyaszhoz, talan ott kiderül, mi lehet az a jobb oldali fajdalom.
Nem allitom, hogy veled is ez van, de nalam ezt jelentette a minden honapban erezhetö jobb oldali ovus fajdalom :)
Sok sikert a babahoz!!!!
2-es, köszönöm a választ. Hihetetlen, ez pont olyan, mint amikor nem veszik észre a terhesség alatti UH vizsgálatokon egy baba végtaghiányát. Az én gyermekeimnél mindig, mind a 10 ujjacskájukat végigszámolták. A 12. heti genetikai UH-n számomra teljesen hihetetlen dolgokat is néztek, szájpad, szem, orrcsont, erek, azokban az áramlások, szívbillentyű stb. Igaz, nem kevés pénzt fizettem érte, de sztk rendelésen is alapnak kellene lennie. Hihetetlen! Nem semmi!
Bocs az offért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!