Mit jelenthet ez az álom? Talán terhes vagyok?
É szorítok.
Az én csíkom olyan halvány volt, hogy rögtön 2 tesztet ellőttem, de mindegyiken volt valami.Én is szellemcsíkra gondoltam, de az csak fény felé fordítva látszik.
Azóta már orvos is igazolta,hogy babás vagyok.
2-ik:)
mikor először kismama lettem, olyan halvány volt a 2. csikocska, hogy beküldtek a kórházba tesztet csináli- és ott is olyan halvány volt- hogy nem mert ráírni az asszisztens, hogy baba. Pedig az volt!
Bármilyen halvány, az már pozitiv, mert a hormonszint emelkedését jelenti, csak még a hormon nem olyan nagy koncentrációjú. Két nap múlva erősödni kellene a csíknak- fog is! sok sikert!
A második babámnál megcsináltam hajlnalban a tesztet- már gyanus volt nekem. MIkor pozitiv lett, visszafeküdtem az ágyba, és a férjem egy pillanatra kinyitotta a szemét, én meg odatartottam elé a tesztet! rögtön kipattant a szeméből az álom, és fülig ért a szája. Nagyon nagyon örült! :-)
Majd írd meg te is, hogy mondtad el a párodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!