Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Talán terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 5 nappal ezelőtt csináltam egy terhességi tesztet amin 2 csík volt.de a második csík nagyon halvány volt alig látható!Nem mondtam a páromnak hiszen nem tudtam eldönteni hogy tényleg ott van vagy csak halucinálok?! Erre azt álmodtam éjszaka hogy terhes voltam és amikor már mennem kellett szülni akkor burkot repesztettek.és született egy gyönyörő kisfiam.amikor megszültem egyből a melkasomra tettük.amikor hazaengedett az orvos utközben megálltunk egy bababolt előtt.én elkezdtem sírni mert nem volt pénzem arra hogy a babának babakocsit kiságyt stb. vegyek.erre anyukám lerakott elém egy csomó pénzt és azt mondta mennyünk vásároljunk a kicsinek!ekkor elkezdtem sírni és kérdezte anyukám hogy minek sírok,én meg mondtam neki hogy féltem hogy nem tudok neki semmit se venni és mondtam neki hogy én mindent megakarok adni a kisfiamnak és hogy köszönjük a pénzt.szerintetek mit jelenthet?lehet azért álmodtam ezt mert nagyon szeretnék már kisbabát?21 éves vagyok és 5 éve vagyunk együtt a párommal és 2 éve lakunk együtt!
2010. febr. 24. 15:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Remélem ha tényleg terhes vagyok semmi baja nem lesz a babának!de gondolom a gyógyszer már kiürült a szervezetemből ha terhes vagyok!szorítsatok hogy holnap után is pozitívat teszteljek!
2010. febr. 24. 20:38
 22/27 anonim ***** válasza:

É szorítok.

Az én csíkom olyan halvány volt, hogy rögtön 2 tesztet ellőttem, de mindegyiken volt valami.Én is szellemcsíkra gondoltam, de az csak fény felé fordítva látszik.

Azóta már orvos is igazolta,hogy babás vagyok.

2-ik:)

2010. febr. 24. 20:44
 23/27 anonim ***** válasza:

mikor először kismama lettem, olyan halvány volt a 2. csikocska, hogy beküldtek a kórházba tesztet csináli- és ott is olyan halvány volt- hogy nem mert ráírni az asszisztens, hogy baba. Pedig az volt!

Bármilyen halvány, az már pozitiv, mert a hormonszint emelkedését jelenti, csak még a hormon nem olyan nagy koncentrációjú. Két nap múlva erősödni kellene a csíknak- fog is! sok sikert!

A második babámnál megcsináltam hajlnalban a tesztet- már gyanus volt nekem. MIkor pozitiv lett, visszafeküdtem az ágyba, és a férjem egy pillanatra kinyitotta a szemét, én meg odatartottam elé a tesztet! rögtön kipattant a szeméből az álom, és fülig ért a szája. Nagyon nagyon örült! :-)

Majd írd meg te is, hogy mondtad el a párodnak!

2010. febr. 24. 21:39
 24/27 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ma reggel a második tesztet és ezen csak egy csík van!szóval nem vagyok terhes!eléggé elkeseredtem!
2010. febr. 25. 08:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Azért még nem add fel a reményt addig míg meg nem jön. Hányadik napon jársz? Nekem gyógyszerrel mindig 26 napra jött meg most meg 30-35 napra. Azért én még szurkolok, hogy baba legyen.
2010. febr. 25. 13:06
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát nekem 11.-én volt meg utoljára!de most nem tudom mikor fog megjönni mivel nemrég hagytam abba a gyógyszert!nem adom fel a reményt csak jó volt egy kicsit elhinni hogy talán babás vagyok!és veled mizu?ti hogy vagytok?
2010. febr. 25. 22:26
 27/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm én jól vagyok. Elkezdtem szedni terhes vitamint, mert következő menszi után már nem fogunk védekezni. :)) Nekem visszaállt a ciklusom, bár volt olyan, hogy 44 napra jött meg.. De szerintem ez még belefér.
2010. febr. 26. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!