Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Talán terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 5 nappal ezelőtt csináltam egy terhességi tesztet amin 2 csík volt.de a második csík nagyon halvány volt alig látható!Nem mondtam a páromnak hiszen nem tudtam eldönteni hogy tényleg ott van vagy csak halucinálok?! Erre azt álmodtam éjszaka hogy terhes voltam és amikor már mennem kellett szülni akkor burkot repesztettek.és született egy gyönyörő kisfiam.amikor megszültem egyből a melkasomra tettük.amikor hazaengedett az orvos utközben megálltunk egy bababolt előtt.én elkezdtem sírni mert nem volt pénzem arra hogy a babának babakocsit kiságyt stb. vegyek.erre anyukám lerakott elém egy csomó pénzt és azt mondta mennyünk vásároljunk a kicsinek!ekkor elkezdtem sírni és kérdezte anyukám hogy minek sírok,én meg mondtam neki hogy féltem hogy nem tudok neki semmit se venni és mondtam neki hogy én mindent megakarok adni a kisfiamnak és hogy köszönjük a pénzt.szerintetek mit jelenthet?lehet azért álmodtam ezt mert nagyon szeretnék már kisbabát?21 éves vagyok és 5 éve vagyunk együtt a párommal és 2 éve lakunk együtt!
2010. febr. 24. 15:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szia!Egyedül voltam itthon mikor megcsináltam a tesztet!Őszintén szólva csak úgy "unalmamban"!:)))

Mert 5 éve próbálkoztunk és semmi!A dokik azt mondták nem lehet babánk természetes úton!Elég rendszertelen volt a mensim!Így nagyon nem is foglalkoztam a dologgal!De barátnőm már halálra szekált!Hogy csináljak már egy tesztet!Vett is egyet!Mondtam neki,hogy minek?Úgyis negatív!!!!!!!Hááááát tévedtem!:))))Azt hittem nem látok jól!Rohantam a szemüvegemért(amit csak olvasásra használok),de csak pozitív volt!Utána nem szóltam senkinek,mert azt hittem meghülyültem!És csak nem jó a szemem!Vártam 4 napot(persze majd megevett a fene)!Vettem egy másik tesztet és csak pozitív lett!:)))

Akkor is egyedül voltam itthon!A férjem későig melózott!Kitettem a tesztet az ágyra az Ő oldalára!Hazajött és kérdezte mi ez?:)))

Én meg visszakérdeztem,hogy szerinted???A nyakamba ugrott és elkezdett bőgni:)))!!!Volt nagy öröm!!!:)))Akkor már én is sírtam!:)))

2010. febr. 24. 18:18
 12/27 anonim ***** válasza:
Egyébként még védekeztek?
2010. febr. 24. 18:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Szia!eddig fogamzásgátlót szedtem kb.3 évig és most abbahagytam.kb.3-4 hete hagytam abba!
2010. febr. 24. 18:32
 14/27 anonim ***** válasza:
Akkor már nem is védekeztek még megszakítással sem?
2010. febr. 24. 18:40
 15/27 anonim ***** válasza:
Mert ha nem akkor simán kismama vagy. :)))
2010. febr. 24. 18:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Hát volt hogy megszakítással csináltuk,de 3szor nem védekeztünk sehogy sem!úgy szeretném ha terhes lennék!
2010. febr. 24. 18:48
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetsz az főleg, hogy van egy pozitív teszted. Mi még megszakítással védekezünk, de így nem jön a baba, remélem majd ha élesben próbálkozunk már jönni fog. Gratulálok. :)))
2010. febr. 24. 18:51
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt!remélem tényleg babás vagyok!de csak holnap után tudok biztosabbat mondani mert akkor csinálok még egy tesztet,mert ez a második csík elég halvány volt.az is megfordult a fejemben hogy talán szellemcsík!de szerintetek nem baj hogy nem sokat várunk a fogamzásgátló abbahagyása után?
2010. febr. 24. 18:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Van aki fogamzásgátló mellett lesz terhes és úgy tartja meg a babát és nincs semmi baja. Úgy hogy szerintem semmi baja nem lehet a gyereknek. Viszont szedjél terhes vitamint már én is elkezdtem, mert az segíthet az idegcsőzáródásban. :)
2010. febr. 24. 18:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Ja meg még azt akartam írni, hogy ha már láttál ott csíkot akkor az már jelent valamit, mert én már legalább 5 tesztet csináltam azóta, mióta abbahagytam a gyógyszert és mind teljesen negatív lett. Tehát ami negatív azon nincs halvány csík sem.

Barátnőm is rögtön terhes lett miután abbahagyta a gyogyit, mondjuk sajnos nekik beteg babájuk lett, de ez azért történt mert mindketten hibás gén hordozók voltak... Úgy hogy ez nem attól van.. :((((

2010. febr. 24. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!