Mit jelenthet ez az álom? Talán terhes vagyok?
Szia!Egyedül voltam itthon mikor megcsináltam a tesztet!Őszintén szólva csak úgy "unalmamban"!:)))
Mert 5 éve próbálkoztunk és semmi!A dokik azt mondták nem lehet babánk természetes úton!Elég rendszertelen volt a mensim!Így nagyon nem is foglalkoztam a dologgal!De barátnőm már halálra szekált!Hogy csináljak már egy tesztet!Vett is egyet!Mondtam neki,hogy minek?Úgyis negatív!!!!!!!Hááááát tévedtem!:))))Azt hittem nem látok jól!Rohantam a szemüvegemért(amit csak olvasásra használok),de csak pozitív volt!Utána nem szóltam senkinek,mert azt hittem meghülyültem!És csak nem jó a szemem!Vártam 4 napot(persze majd megevett a fene)!Vettem egy másik tesztet és csak pozitív lett!:)))
Akkor is egyedül voltam itthon!A férjem későig melózott!Kitettem a tesztet az ágyra az Ő oldalára!Hazajött és kérdezte mi ez?:)))
Én meg visszakérdeztem,hogy szerinted???A nyakamba ugrott és elkezdett bőgni:)))!!!Volt nagy öröm!!!:)))Akkor már én is sírtam!:)))
Ja meg még azt akartam írni, hogy ha már láttál ott csíkot akkor az már jelent valamit, mert én már legalább 5 tesztet csináltam azóta, mióta abbahagytam a gyógyszert és mind teljesen negatív lett. Tehát ami negatív azon nincs halvány csík sem.
Barátnőm is rögtön terhes lett miután abbahagyta a gyogyit, mondjuk sajnos nekik beteg babájuk lett, de ez azért történt mert mindketten hibás gén hordozók voltak... Úgy hogy ez nem attól van.. :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!