Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Vagy csak a...

Terhes lennék? Vagy csak a mensi szorakozik?

Figyelt kérdés

Vasárnap kezdet megjönni kis pecsételéssel.

Hétfő kedden megvolt de picit, kedd déutántól szerda délelöttig semmi nem jött. Aztán azóta csak ha megtörlöm ott van pici vér de sznte semmi az...

hétfő óta minden reggel csináltam ezt az olcso x-epil tesztet és mindegyiken ott van egy 2. csik nagyon halványan ugyan... de most mindegyik száradási csikos lenne? ezt nehezen tudom elképzelni. Vert már át az x-epil, de nem mindegyiken.

2015. máj. 14. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem védekeztél lehetsz terhes, mert a halvány 2. csík is pozitívat jelent. Ezért lenne érdemes felkeresni a nőgyógyászt, mert terhesség alatt semmilyen vérzés, barnázás nem jó, és lehet hormonpótlásra van szükség.

Tudsz felrakni a tesztekről képet? Több szem többet lát...

2015. máj. 14. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehogy nem jó az hogy pecsételsz pozitív teszt mellett. Még bármi lehet, lehet hogy napok múlva beindul rendesen és megjön, de orvoshoz mindenképp elmennék. Nekem a 5. héten volt egy kis barnázásom, el is mentem dokihoz duphastont írt fel, ma megyek kontrollra hogy mi újság a pocakban! Szóval doki!!! Az a biztos.
2015. máj. 14. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:

köszön a válaszotok!

képet tudnék de felesleges mert én látom de gépen nem látszik sajnos. ezért mondom h nagyon halvány.

Dokinál voltam irtam már több kérdést mostanában ide fogigátlót szedek éreztem h valami nem stimmel ezért is mentem multhét hétfőn el megnézet és ismét hó vége felé tüszőrepedésem volt ugyhogy látta h nem véd. Viszont hó közben mikor köztes egy napos pecsételgetésem volt akkor voltunk pont együtt és ez lett gyanus nekem ezért fordult meg a fejembe hogy lehet nem véd a gyógyszer.

Most kaptam másikat amit el is kezdtem szedni vasárnap mikor elkezdett megjönni (mert azt mondta a doki h uj gyogyszer ezért kell megjövetelkor kezdni).

Csakhogy nem vagyok nyugodt mert lehet a gyogyszer kavar most h hol megvan..hol nincs... de miért van minden teszten ott extrahalványak a 2. csik? most beszéltem pont a dokimmal 1 ó mulva hívom vissza.

Van már 2 gyerekem.

2015. máj. 14. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
hétfőőn megyek vérvételre. ott kiderül majd
2015. máj. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!