Idon tul let pozi a tesztem. Ez teljesen ervenytelen? Mikna tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 07:38
11/17 anonim válasza:
Hivatalosan érvénytelen de általában pár napon belül időn belüli pozi szokott lenni belole. :))
12/17 anonim válasza:
Nekem is időn túl lett pozi, és terhes vagyok :)))
13/17 anonim válasza:
Nekem a reggeli halvany de nagyon szep szines pozim utan a 3. Pisibol ismeteltem ugyanazt a tesztet de az negativ...totalisan negativ pedig van tpbb kulonbozo halvanyam tegnaprol...hat eleg erdekesek a tesztek..remelem jol.mutatta. a 3. Babamnal ilyen halvanxka volt de ott volt..mar 2 eves lassan
14/17 A kérdező kommentje:
Te jó ég! Úgy néz ki babánk lesz! 😘
2015. máj. 14. 12:16
15/17 anonim válasza:
Csinaltal azota tesztet? Kuldd at am hogy milyen lett :)
16/17 A kérdező kommentje:
Megjött :(
2015. máj. 15. 16:07
17/17 anonim válasza:
Sajnalom :( mult honapban en is igy voltam de a doki a kesoi beagyazodast alatamsztotta nalam :( igy meg fajdalmasabb volt..de mpst ujra varom az eredmenyt:) sikerulni fog neked is hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!