Mennyi az eselye hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Csutortokon mulT el a menzeszem Szombaton egyutt voltam a baratommal nem vedekeztunk de nem ment el bennem csak a popsimba. Utanna hetfon (kb65ora) mulva vettem be az esemeny utanit(escapelle) mert nagyon feltem...4 napja tortent az aktus tegnap elott szedtem be a gyogyszert utanna annyit ereztem hogy faradt vagyok es masnap is faradt voltam es kicsit fajT a hasamnal...ma szedulok ajulas kozeli allapotban voltam es zug a fejem...szerintetek mennyi az eselye a terhessegnek? Es ugye allitolag nem volt peteeresem tudom ez nem jelent semmit.mert van.spontan peteeres is...es aZ esemeny utaninak vannak ezek a hatasai vagy a terhessegnek? Es mivel 1. kene normalisan megjonnie akkor addig amig meg nem jon ne is teszteljek? Bocsi az ossze vissza szovegert de.nagyon felek...2015. máj. 13. 15:40
1/5 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel terhes vagy, és a popsidon keresztül kell majd megszülnöd a gyereketeket. Idióta!
2/5 anonim válasza:
Elsőnél a pont. :D De komolyan ... legközelebb használjatok gumit ... hú várj csak .... úgy dugott s*g*be, hogy nem volt rajta gumi se síkosító? Mik vagytok ti állatok? :D ... Amúgy nem vagy terhes :D ... komolyan szárazon hagyod, hogy popsin qurjon ... aztaaa ...
3/5 anonim válasza:
Elsőnél a pont. :-D
Ha a v.alagadba ment el akkor mi a f.aszér lennél terhes.??Most komolyan gondolj bele...
Fing kettőt és megis van a baba...
5/5 anonim válasza:
Nagy az isten állatkertje.
Az eseményutáni hatalmas hormonadagjától vagy rosszul. Nem vagy terhes.
Ha gumi nélkül hagyod magad se.ggbe kúratni, akkor gyereked nem lesz, de kisebb-nagyobb fertőzéseket biztosan el fogsz kapni előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!