Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu teszt, vagy hőgörbe?

Ovu teszt, vagy hőgörbe?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy az ovu teszt nem mutatta ki a peteeresem ?

Görbém szerint volt ovum, de aznap az ovu teszt nem lett pozitív. Erős volt a T csík, de nem annyira mint a C.

2015. máj. 12. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Görbében speciel jobban bízom. A teszt lehet hibás, vagy nem volt elég koncentrált a vizelet, de a hő biztosabb.
2015. máj. 12. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak itt olvasok az ovu tesztekről, van akinek az orvos mondta hogy reggel csinálja mert délutániból mindig negatív volt és volt ovuja egyébként. Szerintem nyugodtan higyj a görbének.
2015. máj. 12. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! Következő ciklusban kipróbálom kozepido fele reggel is :)
2015. máj. 12. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, nekem inkább ovu teszt, ha választani kéne... De szerintem a kettő együtt hatékony! Van, akinek nem működik a teszt, mert pcos-e van és állandóan pozitívat mutat. Másnak meg a görbe nem ad reális képet, mert nem tud kb. azonos időben mérni, vagy akármi. Ha babát szeretne valaki, és rég óta tart a sikertelenség, akkor szerintem egyszerre a kettő a célravezető.

A teszt csíkok közt is vannak különböző érzékenységűek, lehet, hogy neked olyat kellene választani, ami alacsonyabb lh emelkedést is kimutat.

2015. máj. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!