Akinek elsőre összejött a baba figyelt valamire? (hőgörbe, ovu teszt, együttlétek)
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 19:46
1/8 anonim válasza:
szia! nálunk 2. hónapra összejött, tudtam mikor van peteérésem, de nem figyeltünk semmire, már 6 hónapos, itt szuszog mellettem! sok sikert :)
2/8 anonim válasza:
3 baba, semmi extra, csak éreztem, hogy peteérésem van. :)
3/8 anonim válasza:
A páromra, meg hogy jó legyen mindkettönknek a szex.
4/8 anonim válasza:
Semmire. Kb 2-3 naponta voltunk együtt.
Első hónapban sikerült.
5/8 anonim válasza:
Ugyanaz mint az elsonel.:-)tudtam kb.mikor van peteeresem.de nem ugy csinaltuk h ma kell...hanem csak ugy spontan.masodik honapban osszejott.mar fel eves.
6/8 anonim válasza:
Én folyamatosan mondtam mindenkinek, hogy amint megvéglegesítik a munkahelyen a szerződésem, terhes leszek! Ahogy a kezemben volt a papír, nem védekeztünk, akkoriban nem is nagyon tudtam, hogy mi az a pé, mire kell figyelni, konkrétan azt sem tudtam mikor jött meg utoljára, mert nem jegyeztem. Következő hónapban nem jött már nem jött meg. Sajna ő nem maradt meg. Műtét után mondta a doki, hogy próbálkozhatunk, mi együtt is voltunk egyszer, egyből terhes lettem. Aztán olvasgattam, hogy milyen praktikák vannak a mielőbbi teherbeesésre, hogyan lehet "trükközni" a baba nemével. Két hónapig nem estem teherbe, majd a harmadikban, mikor azt mondtam, hogy mostmár nem is érdekel a neme, csak legyen, akkor újra babás lettem.
7/8 anonim válasza:
Tudtam a peteérésemet,szabályos ciklus,fájdalmas peteérés,így előtte 1hétig szexeltünk mint a nyulak.Nem kétnaponta.Mindkétszer bejött.
8/8 anonim válasza:
Gestomix fogamzásgátlót szedtem. Tavaly május 3-án abbahagytam. Május 6-9-ig megvonásos vérzésem volt. A tabletta előtt mindig 28-29 napra jött meg, így én ezzel számoltam. Ezen kívül elkezdtem mérni a reggeli hőmet is, hogy biztos lehessek a dologban. A lehetséges időszakban minden este együtt voltunk a párommal. Hogy még jobb legyen a dolog, kivettünk 1 hét szabit és elutaztunk pihenni. Június 6-án már nem jött meg a vérzésem. Csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Ezután még jó sok tesztet csináltam, mert nem hittem a szememnek, de mind pozitív volt. Ma már 8 hónapos a fiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!