Volt, akinél nemvárt előtt semmit nem mutattak a tesztek,
pedig már "kellett" volna?
Figyelt kérdés
13 napja történt az aktus, kb. pont peteérésem is volt. Már ellőttem egy pár tesztet, de eddig semmi. Pedig 1 hete biztos voltam benne, hogy történik valami. Petefészek szurka, pár csepp vér, napokig erős folyás. Azóta eltelt egy hét, és negatív minden teszt. Gondolom elment, ha valóban jók voltak a megérzéseim. Hiszen ezek után már biztosan pozitív lenne, ha csak halványan is. Most igazából nincs tünetem, 2 nap múlva kellene megjönnie. Az egyetlen dolog, ami nálam utal arra, hogy pár nap és megjön, az a melleim érzékenysége. 1-2 napig érzékenyek voltak (habár inkább csak az egyik), de elmúlt. Ma már semmi. Most annyira nem tudom hova tenni a dolgokat. Véleményeket, tapasztalatokat várok! Köszönöm.
elolvastad az útmutatót? tisztában vagy a teherbeesés menetével???
mire jó ez amit csinálsz??? a beágyazódás 10 nap. aktus után ha mondjuk 2 nappal volt peteérésed akkor tegnap fejeződött be a beágyazódás és onnan még 4 nap míg annyi hcg lesz amit ki tud mutatni teszt.
borzasztó, hogy te már aktus után 6 nappal tesztelgettél mert te tudod... csak magadat sanyargatod ezzel...
2015. máj. 12. 18:34
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem érthetően fogalmaztam... Akkor volt peteérésem és most nemvárt előtt 2 nappal vagyok. Szóval 13 nap után teszteltem ma. Az, hogy korábban is, már más kérdés. Elég sokan rakják itt fel a fotót a 8. 9. 10. dpo-s tesztről. Ezeket mondjuk én is kétkedve fogadom, de attól önellenőrzést végezhetek, nem? A kérdésem az volt, volt-e olyan, akinek tényleg csak akkor volt pozitív, amikor MÁR nem jött meg!
2015. máj. 12. 18:53
3/11 anonim válasza:
Nemvárt előtt SOSE kell kimutatnia. Csak kimutathatja egy nagyon érzékeny teszt.
Előbb volt most peteérésed vagy hosszabb a luteálisod, hogy még 2 nap van a nemvártig, de neked már 13 nappal ezelőtt volt az ovud?
2015. máj. 12. 19:06
4/11 A kérdező kommentje:
Tényleg, elszámoltam. Az aktus másnapján volt az ovum. Habár ez gondolom lényegtelen a teszt szempontjából.
2015. máj. 12. 19:44
5/11 anonim válasza:
Már miért lenne lényegtelen. Nem az aktustól kell számolgatni.
2015. máj. 12. 20:23
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, a 12 nap akkor is megvolt, így gondolom halványan már nagy eséllyel mutatta volna a teszt.
2015. máj. 12. 20:25
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy honnan vetted azt a 12-t. Inkább 14 kell legalább (!) egy 25-ös tesztnek.
2015. máj. 12. 20:34
8/11 anonim válasza:
Milyen tesztet használtál? Egy 10es már lehet kimutatná, de pl 25ös még nem igazán. Én se tudom éppen mi van, 16. dpon lettek halványak a tesztek, nem egyértelmű egyik sem, de 3 külünböző teszten látszik valami. De nemvárt előtt, meg nemvárt napján még full negatív volt. Nekem bonyolultaabb, mert progit kell szednem és ha pozi folytatni, ha nega akkor abbahagyni, szóval most azt sem tudom mit csináljak.
De te gondolom nem szedsz semmit, úgyhogy nyugodtan várj még. Amíg nem jön meg, addig bármi lehet!
2015. máj. 12. 20:52
9/11 A kérdező kommentje:
Nem, én nem szedek semmit. Kivárom megjön-e, csak érdekeltek a tapasztalatok. Mondjuk, ha tényleg jól éreztem, és 1 hete megtörtént (elkezdődött) a beágyazódás, azt viszont ki kellene már mutatnia tesztnek, 7 nap után, nem?
2015. máj. 12. 21:46
10/11 anonim válasza:
nem... 10 nap a beágyazódás, és azután kezd el termelődni a hormon amit a teszt kimutat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!