Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babavállalás fogamzásgátló után?

Babavállalás fogamzásgátló után?

Figyelt kérdés
Egy hete abbahagytam a több évnyi fogamzásgátló szedést (Lindynette) Az elmúlt egy hétben négyszer is együtt voltunk a párommal védekezés nélkül, peteérésem is volt. Mennyire valószínű a terhesség?

2015. máj. 12. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:

azért várhattál volna 3 hónapot, míg a szervezet hormonháztartása helyreáll..

de így is valószínű a terhesség, tekintve, hogy más meg a fog.gátló mellett lesz az

2015. máj. 12. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha 1 hete hagytad abba még nem lehtett péd.
2015. máj. 12. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy várhattam volna, de 2 orvossal is konzultáltam erről a 3 hónapig várjunk dologról, mindkettő azt mondta, hogy a tabletta kiürül pár nap múlva vérzés formájában (Ez meg is történt 2 nap múlva) A peteérést meg csak azért gondoltam mert végeztem teszteket.... nem tudtam hogy ilyenkor az sincs. Köszönöm!
2015. máj. 12. 18:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és mensi után raktam le..
2015. máj. 12. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég rövid ciklusod lehet, ha mensi után 7 nappal már van peteérésed.

Nem a gyógyszer kiürülésére gondolt az 1. válaszoló, hanem a hormonháztartás és a ciklusod helyreállására. Mert az ok, hogy a gyógyszer pontosan szabályozza, de gyógyszer nélkül lehet kicsit borul.

Ettől függetlenül lehetsz terhes, mint mindenki más, aki védekezés nélkül szexel.

2015. máj. 12. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen elég rövid a ciklusom, még gyógyszer mellett is. A hormonjaimnak nem biztos hogy jót tesznek ezek a dolgok tudom... vagy inkább nekem, de egyelőre nem észlelek semmilyen változást. Köszönöm neked is :)
2015. máj. 12. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha több évig használtad, és 1 hete hagytad abba, akkor persze, hogy nem érzel változást.

Hogy érted, hogy fog.gátló mellett is rövid a ciklusod. Nem állította be 28 napra?

Ezért szokták ajánlani, hogy gyógyszer szedése után várjon az ember 1-2 hónapot, mert most mihez viszonyítod majd a késést pl? A gyógyszer szerinti ciklushoz? És ha nélküle 30 vagy 35 napra jön meg pl?

2015. máj. 12. 20:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Gyógyszer mellet is a 22-23 nap mindig megjött.... :(
2015. máj. 13. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!