Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem lesz ez sok első inszeminá...

Nem lesz ez sok első inszeminációnál? Ti mennyi gyógyszert kaptatok? Mennyibe került?

Figyelt kérdés

Ciklus 3.-ik napjától napi 1x2 clostibegyt 5 napig.

Merional 1 ampulla bőr alá 6, 8, 10, 12.-ik nap.

Nem lesz ez sok első alkalommal?

2015. máj. 11. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is clostyt kellett szednem, gonal-f injekciót egy hétig, majd egy tüszőrepesztő injekciót az inszem előtt. A gonal 25000 Ft volt, a tüszőrepesztő 8000, utána kellett még használnom progeszteron hüvelykrémet az 18000 volt.
2015. máj. 11. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt az adagolás. Utána ovitrell tüszőrepesztő.Első inszemináció sikeres volt. 2 évesek az ikrek. Sok sikert!!
2015. máj. 11. 19:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Remélem mi is sikerrel járunk. A tüszőrepesztőt nem írta fel, de gondolom majd az első uh-n azt is ide adja. A 9-10.-ik ciklusnapon lesz az első uh-m.
2015. máj. 11. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Már beszedtem a clostit, tegnap előtt meg volt az első merional is. Továbbra is aggódok, hogy nem sok ez kicsit elsőre? Nagyon szédülök napok óta, tegnap még fájt is lenn a hasam és görcsölt a derekam. Ma már csak szédülök. Esetleg lehetséges hogy hamarabb ovuláltam. Holnap kell mennem az első uh-ra, de nem tudom a második szurit beadjam-e.
2015. jún. 10. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy csináld, ahogy a dokid mondta. Holnap szólj, hogy mi a helyzet veled. Kitartást.
2015. jún. 10. 14:09
 6/7 anonim válasza:
Ez nem is sok. Én 19 merionalt kaptam, napi kettőre bontva. + egyéb gyógyszerek vitaminok. Most vagyok 31 hetes terhes. :)
2015. júl. 1. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked! Én most várom még mi lesz az eredmény. Egyébként a 4.-ik merionalra már nem volt szükség.
2015. júl. 1. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!