Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki nem az első menszi...

Volt aki nem az első menszi kimaradáskor vette észre, hogy terhes? Hanem később?

Figyelt kérdés
Hányadik hétben voltál amikor megtudtad?
2015. ápr. 26. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyám velem. Pont ma beszéltünk róla. Fogamzásgátlót szedett 11 hetes terhes koráig. Mivel antibiotikumot kapott a bogyó közben így becsúsztam viszont csak hormon zavarra gondolt és nem terhességre. Azt mondta nagyon meg volt lepve hogy 11 hetes terhes.
2015. ápr. 26. 21:51
 2/2 gabriell88 ***** válasza:
Szia! anyukám velem végig menstruált 4 hónapig. Az orvosok azt mondták a nővérem után nem is lehet gyereke, és biztos csak a szelek bántják, mikor bement mondani, hogy mozog a hasában a gyerek és ő terhes. Én még nem tudok biztosat, olnap megyek dokihoz, de ha beigazolódik a gyanúm, akkor majdnem úgy jártam, mint anyum. Nekem időben megjött a menzeszem, 2 napig tartott, erősebb volt mint szokott és darabos, 3. napon teszteltem, negatívat, le is mondtam róla, hogy ebben a hónapban sem sikerült(9 hónapja próbálkozunk).Azután indult a barnázgatás. mivel a menstruációm 5 napig tart, furcsa volt, hogy most 10 napig barnáztam. Hívtam is a dokim, hogy valami nagyon nem stimmel, a hormon eredményeim jók, de már 10 napja "menzeszelek" ,Mondta , hogy egy hét múlva megnéz. Múlt hét szerdán darabossá vált a barnázásom, azt hittem nagy a baj(ciszta nyomja a petevezetéket és megrepett a fal azért vérzek, méhszájseb-ezek kavarogtak bennem) Bementünk az ügyeletre, ahol a doki megvizsgált és megállapította, hogy fogalma sincs honnan jön ez a fajta vérzés, viszont kora terhes gyanús vagyok, úgyhogy vérvétel.Ma lesz meg az eredményem, holnap megyek dokihoz.Viszont van két haloványka pozi tesztem. Aggódom is, hogy jó helyen van e,vagy nem e halt el, mert már rég erősnek kéne lennie a tesztnek.
2015. ápr. 27. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!