Elsö honapban nem jöt meg aztan pedig igen lehet terhes?
Figyelt kérdés
Elsö honapban nem jot meg aztan pedig megjöt. lehek akor terhes vagy valami más okbol nem jöhetet meg?2015. jan. 29. 19:41
2/16 Takacs Laszlo 15 válasza:
Hogy a f..ebe lenne terhes,ha egyszer megjott?
4/16 anonim válasza:
a nyelvtanórákról való gyakori hiányzás okozhat menstruációs problémákat
5/16 A kérdező kommentje:
:(
2015. jan. 29. 21:19
6/16 anonim válasza:
Szia!ha megjött akkor nem vagy terhes !Összinte legyek a kerdést sem értem Első honapba nem jött meg aztán pedig igen???
most menstrualsz elöször? Vagy az evnek az első honapja? Vagy ebben a honapban kesett par napot es megjött?
7/16 A kérdező kommentje:
Szoval együt voltam a barátomal töbször is belem engedte . És nem jötmeg a mult honapban a menstruáciom , eközben mostan ebbe a honapban 29-edikén megjöt rendesen bár nekem 24-25 -diken szokot joni keset 4 napot .De most akor nem tudom hogy terheseg miat nem jot meg egyáltalán amult honapban és terheseg alat vérzek . Vagy más doog miat nem jöt meg :) 15 éves vagyok
2015. jan. 30. 05:20
8/16 anonim válasza:
Ez most komoly 15 eves vagy?mert nem vedekeztek?mert nem teszteltél aznap amikor megkellett volna jönnie vagy másnap?ha nem nyugtatnak meg ezek a válaszok vegyel egy tesztet veszteni valod nincs de várd meg mig elmulik
9/16 A kérdező kommentje:
Azért mert a barátom egy évig tudot vigyazni de aztanmár nem fura modon ,na mindegy veszek tesztet esha pozitivmegtartom nincsmicsinaljak anyagi hejzet miat nincs penzem elvetetni .
2015. jan. 30. 08:39
10/16 anonim válasza:
Ha nem tudott vigyazni mert nem hasznaltatók ovszert vagy mert nem szedtel fogamzásgátlot? Nem ugy alsz anyagilag hogy elvetesd es ezért megtartod???ez buta döntes ha igy gondolod ez elvetetes 30 eft de lehet neked ingyenes mert nagyon fiatal vagy a gyerek neveles nem olcsó ruha pelus tisztalkodasi szerek kisagy babakocsi en nem olcsó na meg az sulival mi lesz???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!