Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elsö honapban nem jöt meg...

Elsö honapban nem jöt meg aztan pedig igen lehet terhes?

Figyelt kérdés
Elsö honapban nem jot meg aztan pedig megjöt. lehek akor terhes vagy valami más okbol nem jöhetet meg?
2015. jan. 29. 19:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sulit kijártam már a 8-at nem tudtam tovább meni . Habár azis igaz hogy azmeg tobb pénzbe van a nevelés 15 évesen semim sincs . Egy napig megjot a menstrualciom aztan mar nem fogalmam nincs hogy most mivan . mult honapban egyaltalan nem jöt semi . Most egy napig :(
2015. jan. 30. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyel 1 tesztet mindenkeppen !hat igen meg szakmad sincs hogy eltudj menni dolgozni szüleid biztos segitenek barhogy döntesz de elöször derüljön ki hogy 1 csík vagy 2 mikor tesztelsz?
2015. jan. 30. 09:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedden tudokveni csak akor van it a patikus nö.
2015. jan. 30. 09:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kerdező!Sikerült tesztet venni?milyen lett?
2015. febr. 3. 09:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen sikerült és terheségmiat nem jöt meg .És hogymit kezdek14-evesen vele. Hát meg hagyom majd a szüleim nagymama segit fel nevelni .Azért anyi szivem nincs hogy mostmeg öljem. Ugy ahogy szegényesen de fel nevelem :) ♥
2015. febr. 9. 05:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia!utolso válaszolo vagyok.Örülök hogy írtál!Ha van ki segitsen akkor könnyebb lesz !
2015. febr. 9. 07:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!