Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tsh összefüggésben van a...

A tsh összefüggésben van a prolaktin szinttel?

Figyelt kérdés
A tsh 4,2 a prolaktin 618. Egyelőre Bromociptint kapok, jódot és d-vitamint. Vajon ez segíthet a tshn is? Van esély ebben a ciklusban?
2015. máj. 11. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fog segíteni. Többi hormonod megírod (3. Napi)?
2015. máj. 11. 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Minden tökéletes, a T3 s a T4 is. :) 3. Napi s a 21. Napi eredmények is tökéletesek. :)

Reméltem, hogy a Bromo segít...

2015. máj. 11. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja s nem vagyok elhízva:160cm és 50 kg vagyok, napra pontosan menstruálok, nem vagyok rosszul, nincs barnázás... volt egy vetélésem, decemberben. Októberben hagytam abba a foggátlót 3év után.
2015. máj. 11. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamennyi esély biztos van, de 4,2-es TSH-ra gyógyszert is kellene szerintem kapnod.
2015. máj. 11. 14:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kértem beutalót az Irgalmasrendi endokrinológiára. Szerdán tudok csak időpontot kérni, nem tudom mikorra adnak időpontot, de reméltem, hogy addig is reménykedhetek. De akkor majd legközelebb! :)
2015. máj. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!