Málnalevél tea peteérésre?
Figyelt kérdés
Valakinek van ezzel a teával tapasztalata?2015. máj. 11. 10:49
1/3 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta, hogy a méhfalat erősíti, nincs hatással a peteérésre. A beagyazódást segíti. :) Lehet, hogy rosszul mondta a doki, nem tudom, ki milyen más infót tud. :)
2/3 anonim válasza:
A petesejt minőségét is javítja, előrébb hozhatja az érését. Figyeld a hődet, ha megvolt a tüszőrepedés, hagyd abba és válts palástfű teára vagy progeszteron krémre. Ösztrogén-szerű hatása van, ezért nem kéne a ciklus második felében inni.
3/3 A kérdező kommentje:
Mostanában 45-50 naposak voltak a ciklusaim, a cickafark tea mellett, ebben a ciklusban kezdtem csak el a málnalevelet, viszont a hőm alapján volt pé-m,(de nem látszik olyan szépen, ahogyan eddig) az ovuteszt nem lett egyértelmű pozitív. Lehet ez a tea miatt? Most már nem iszom, pont amiatt, ha volt pé, ne rontsam az esélyeket...
2015. máj. 11. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!