Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » P3-as rákszűrés eredménynél...

P3-as rákszűrés eredménynél le kell állni a próbálkozással?

Figyelt kérdés

Barátnőmet hívta a doki,hogy P3-as lett az eredménye, de egyenlőre ne csináljon semmit, majd megnézik 3 hónap múlva. Szegény el van keseredve, mert január óta próbálkoznak a tesóval és még nem jött össze, és ha nem nagyon muszáj, nem akarna még 3 vagy 6 hónapot várni.

De a dokitól el felejtette megkérdezni!

2015. máj. 11. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
És nem tudja telefonom megkérdezni a dokit?!
2015. máj. 11. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem szabad. Nyilván ezért sem jön össze a baba. Először kezeltesse ki magát, aztán jöhet a babó :)
2015. máj. 11. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
De nyugodtan lehet, utána meg ha összejön lehet filózni hogy a gyereket tartsa meg vagy a méhnyakrákját, és gyerekek anya nélkül nőjenek fel.
2015. máj. 11. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt P3-asom, mi is próbálkoztunk, de nem jött össze baba, mert a GYULLADÁS nem engedte. Az orvos írt gondolom valami gyógyszert, 3 hónap múlva visszamegy, kap P2 eredményt és folytatódhat a baba projekt:)
2015. máj. 11. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy egyenlőre ne csináljon semmit.

Csak van oka a P3-as leletnek, amire kap kezelést.

Nyilván akkor nem lehet próbálkozni, már csak a gyógyszerek vagy kúpok miatt sem, amiket most használnia kell.

2015. máj. 11. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a "várjon 3 hónapot". Nekem amikor P3 lett, az orvosom mondta, hogy kellene a műtét..
2015. máj. 11. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert aki, kap egy P3 eredményt, a doki megkapja azt is, hogy hpv gyanús vagy sem. Hpv vírus, aminek nagy többsége rákot okozhat. Olyankor nincs 3 hónap, hanem műtét. Gyulladásnál viszont nincs Hpv gyanú, így kap a beteg tablettát és 3 hónapon belül jobb lesz.
2015. máj. 11. 13:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát nekem is ez a furcsa,hogy nem kell semmit csinálnia. De nemrég egy közös ismerősünknek is ilyen eredménye lett, neki első körben csak immunerősítést javasolt a doki (nem ez, egy másik)! Aztán 3 hónap múlva ismét megcsinálták a vizsgálatot, nem változott és utána műtötték.

De megy a barátnőm dokihoz 3 hét múlva, csak kíváncsi volt,hogy addig védekezzenek-e.

2015. máj. 11. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is felvetette a gyógyszert az orvosom, de mondta, hogy ő nem várna a műtéttel, mert nem tudni, mikor fordul át hirtelen P4-be, de szívem joga eldönteni, hogy legyen. Már kértem is, hogy nézzünk egy időpontot, mert nem akartam nagyobb gondot ebből. Szerintem nem érdemes gondolkozni és várni a csodát, mert találkoztam már olyan esettel, hogy P3 volt az eredmény, a gyógyszeres időszak 1.hónapjában fordult P4-be, és na..nem szeretném részletezni. Előtte ragaszkodjon, ha kell, fizessen a műtétért, de NE várjon 3 hónapot. Jöjjön rendbe és utána jöhet a baba. És a gyereknek egy egészséges anyára van szüksége, ne legyen már akkora probléma fél év... mikor 1 napon is múlthat az élete..
2015. máj. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!