Vajon ez csak szellemcsík lehet?
Figyelt kérdés
Korán teszteltem de a 9.-10.-dik dpon vagyok, csak jó szemeket kérnék hogy megnézze nekem, pár nap mulva ujra tesztelek.. ez a teszt nekem ha negativ volt azon csak fehérség volt, ilyen még nem volt azért kérdezem hátha vlaki tud tapasztalatot mondani
2015. máj. 11. 08:51
11/16 anonim válasza:
Reggel csinálj, első vizeletből. Ezen a teszteden látom a csíkot! :)
12/16 A kérdező kommentje:
már olyan rossz kedvem lett mert megint átver a teszt akkor igen elkeseredek, olyan rossz érzés... az a teszt amit utolsónak töltöttem fel most is szépen mutatja a pozit, de a többi miért negativ hihetetlen,...még csak halvány lehelet sem dereng rajtuk...reggel megismétlem, de ha a hétvégéig nem mutat ismét valamit akkor tuti nem sikerült megint... :( az már a 17. nap lesz vasárnap
2015. máj. 12. 17:07
13/16 anonim válasza:
Nyugi, van időd! Korán is teszteltél. Szerintem amit pénteken csinálsz teszt, az már erősebb lesz.
Nekem pl 2x volt már menzesz előtt halvány de elég jól látható pozitív tesztem, mégis megjött :(
Drukkolok!
Én ma vagyok a 7-ik dpo-n, de csak jövő hét szerdán tesztelek
14/16 A kérdező kommentje:
mult honapban volt pozitiv tesztem, a doki megerősitette és megjött részben, de ezek szerint az elment, most nemtudom mi van és ha nem jön most össze én feladom a baba dolgot
2015. máj. 12. 17:33
15/16 anonim válasza:
Nyugi, várd meg a nemvárt napját és akkor tesztelj,mert ilyenkor csak elkeseredsz, lehet ok nélkül :)
16/16 A kérdező kommentje:
:) nagyon remélem
2015. máj. 13. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!