Mennyire igaz az hogy ha surun vagyok egyutt a parommal annal kisebb az eselye annak hogy teherbe eshetek?
Szerintem nagyon igaz ez az állítás!
Amikor 3-4 naponta csináltuk mi is nem jött össze!
Júliusban összesen 2X voltunk együtt!
12 hetes kismama
gratulalok!!:)
de viszont en a lanyommal, mikor teherbe estem,akkor igaz elotte valo napokban nem szeretkeztunk mert menszeszeltem, de utanna mar nem jott meg! de remelem, hogy a masodik babaval sem kell sokat varni:)
2 naponta az idealis.
:D
különben elfáradnak a "katonák" :)
szerintem meg nem igaz, mert mi 5 napig együtt voltunk naponta és akkor végre sikerült a sok gyógyszer minden mellett..
nembánom,hogy iparkodtunk.
24 hetes.
mindkét gyerkőccel 2 évig próbálkoztunk.Mindegyiknél azt mondta a dokim:NEM A MENNYISÉG,A MINŐSÉG SZÁMÍT!!! Összejött!!!
38 kismami
Szerintem sem igaz! Mi is a párommal minden nap, vagy kétnaponta együtt voltunk. Amikor jólesett és mindketten kívántuk. Szerintem ez a legfontosabb! Ne időre. Mikor nem védekeztünk, első alkalomra össze is jött, pedig nem volt se hőmérőzés, se mikroszkópozás, se dátumnézegetés.
Élvezzétek egymást!!!
Sok sikert, mielöbbi pocakosodást!!!
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!