Kinek melyik teszt mutatta ki a legkorábban a terhességet?
Figyelt kérdés
Több nappal menstruáció előttre gondolok.2015. máj. 8. 14:58
1/3 anonim válasza:
One step, fastest-en rendeltem. Nem költöttem drága tesztekre, hisz a legtöbb gyógyszertári 25-s érzékenységű és többszörösébe kerül, mint ez, ami érzékenyebb, hisz 10-es, és huszat vehetek egy csomagban :P Mindkét babát mensi előtt már jelezte.
2/3 anonim válasza:
Clearblue digitalis 2000 ft menszesz elott 5nappal kimutatta, 10 nappal beagyazodas utan
3/3 anonim válasza:
Szerintem felesleges menstruáció előtt több nappal tesztelni, mert még a legmegbízhatóbb, legdrágább teszt sem biztos hogy kimutatja a terhességet. Szerintem érdemes megvárni a 14 napot, vagy a következő mensi napját. Én megvártam és az x-epil tesztem egyből pozitív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!