Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legkorábban mikor mutatja ki...

Legkorábban mikor mutatja ki a terhességi teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
4.-én voltam együtt barátommal megszakításos dolgot szoktuk alkalmazni, (tisztában vagyunk azzal, hogy így is teherbe lehet esni) viszont kicsit későn vette ki így picit mintha belém ment volna. Azt tudni kell, hogy nekem lassan 10 éve van meg a menstruációm és mindig máskor jön meg, sose lehet kiszámítani, hogy éppen mikor fog. Előző hónapban ilyenkor már megvolt. Mikor lenne érdemes tesztelnem? Várjam meg hátha megjön ebbe a hónapba és akkor nincs baj?
2014. ápr. 9. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
hat a nemvart napjan kene tesztelni.de mivel neked ossze vissza jon meg kb igy kb 3 het mulva.de mikor volt meg utoljara??
2014. ápr. 9. 11:22
 2/3 A kérdező kommentje:
utoljára elöző hónap 4. vagy 5. napján jött meg még meg is lepődtem, hogy ilyen hamar volt mivel nem szokott a hónap első hetébe megjönni
2014. ápr. 9. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:

A beágyazódás a megtermékenyüléstől számított 7-8 napon belül kezdődik és több napos folyamat, de ekkor már elkezdődik a hCG termelődése

A 12-14. napon már a vizeletből is kimutatható

2014. ápr. 9. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!