Mit tennétek a helyemben 2 év sikertelenség után? Minden nemvárt előtt reménykedek! Részletek lent!
miért nem megy spermavizsgálatra??????
velem addig nem is fogalkoztak, amig az meg nem volt. egyébként nem nagy cucc a vizsgálat. 1 perc alatt megvan és vissza kell menni kb. 2 óra múlva az eredményért...
tart tőle a párod?
2. vagyok!
a férjem is nagyon parázott már hetekkel a vizsgálat előtt, aztán tiszta boldog volt, amikor nagyon jó lett az eredménye. azóta is ezzel villog nekem, persze viccesen.
lehet a párod is görcsöl emiatt, tart attól hogy vele van a gond. ezért te is parázol és hát tudod. ezért nem jön a baba. próbáld meggyőzni, hogy nem annyira vészes a dolog és ha minden ok, meg sem vizsgálják, márpedig miért ne lenne minden ok?
a pasik tiszta zizik, ha a "férfiasságukról" van szó....!
sok sikert!
Beszélj a párod legjobb haverjával, vagy akire hallgat rajtad kívül, hogy ők is mondják neki, mennyire fontos ez a vizsgálat, ha akartok babát! Ne hagyd ennyiben! Ha igazán akarja azt a babát, megteszi...Ne hagyd el magad!!! Én is ugyanígy vagyok, szeretnék kisbabát, most elkezdtem egy homeopátiás nyugtatót, mert én is túl sokat görcsölök a babán, neked is lehet valami ilyen is kellene, de addig míg a párod nincs kivizsgálva, talán nincs is értelme... Lehet nálad minden oké. Nem lehet, hogy volt már ilyen vizsgálata, és tudja mi lesz az eredmény, csak fél bevallani neked? Mert ennyire azért nem szoktak tartani ettől a vizsgálattól?
Szorítok neked, és kitartás!!!!!! Remélem minél hamarabb minkettőnk egészséges kisbabát fog szülni!!!
Ha neki a gyerek csak "bohóckodás", akkor... Én nem szülnék neki. Ez a pasi nem vesz téged komolyan, nem látja, mennyire kétségbeesetten szeretnél anya lenni. Csak magával foglalkozik. Nehogy már egy keresztülszűl szalmát kelljen tennie az ügy érdekében. Ráadásul esetleg kiderülne róla, hogy miatta nem működik a dolog...
Szeret téged egyáltalán? Legalább egy kicsit? Nem hinném. :-(
Bocs az off-ért, de a Gynexről nem tudok jókat mondani, nálunk sem és még sok ismerősömnek sem segített, pénzkidobásnak tartom.
A megoldás tényleg a párod vizsgálata lenne...vannak már olyan helyek:pl. Pécs, ahol hazulról vitt "cucc" is jó, beszélj egy dokival és utána csapold le apát és vidd el magad. így neki nem kell "bohóckodni", bár kétlem, hogy ez az lenne!!
KITARTÁS! OLD MEG MAGAD!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!