Lett már valaki várandós későn felhúzott óvszer, vagyis óvszerrel befejezett megszakítás mellett?
Mennyivel a vége előtt lett felhúzva az óvszer? (Percekkel, vagy közvetlenül előtte?)
Az érdekelne, hogy a megszakításos módszert mennyivel lehet biztonságosabbá tenni, mert az oké, hogy valaki úgy lesz terhes, ha a férfi csak közvetlenül a vége előtt veszi ki, na de mi a helyzet azzal, ha jóval előbb felkerül az óvszer.
(Igen, tudom az előváladékban is lehet sperma, nem gond, ha becsúszik). Olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik így lettek várandósok, vagy akiknél csak közvetlenül a vége előtt vette ki a párjuk (írjátok oda légyszi, hogy melyik volt nálatok). Ismerősökről is jöhet történet, ha tudjátok, hogy náluk melyik volt a fentebbi esetekből.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves kérdező!
Szerintem ha babát akarsz, egyeztess a pároddal, ne az ilyenfajta esélyeidet latolgasd!
Szerintem a párod nem akar még gyereket, te meg igen. Jobb lenne megbeszéljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!