Szerintetek sikerulhetett most a teherbeeses?
Figyelt kérdés
Ma lenne a mensi napja, de nyoma sincs a verzesnek. Egesz nap reggeltol fajdogal a hasam, meg most is. A fehernemun, tojasfeherjeszeru valadek van, ez nemtudommitol lehet. A hasamon is puffadast erzek mar tobb hete. Szerintetek lehet ez terhesseg v. csak kesik a mensi?2015. máj. 4. 16:55
2/5 A kérdező kommentje:
De mar annyira bizok most benne. Pedig epp most olvastam, a feherjeszeru valadekot mensi koveti.
2015. máj. 4. 17:06
3/5 A kérdező kommentje:
Gorcsolget a hasam, de a hatam es a dererkam nem faj, mint mensi elott szokott mindig. Olyan furan, faradekonynak erzem magamat.
2015. máj. 4. 17:28
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap a feherszinu valadek megszunt, ma delben icipicit volt barna a wc papir, es most alig alig lathato pici piros szinu folyas, remelem nem lesz tobb. Kivancsi vagyok mi lesz.
2015. máj. 5. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!