Van peteérésem?

Figyelt kérdés
Ha középidőben szoktam érezni a fájdalmat hol az egyik hol a másik oldalon, akkor biztos hogy van peteérésem is?

2015. ápr. 30. 16:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Vezess hőgörbét. Abból biztosan kiderül. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj.
2015. ápr. 30. 16:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló,ha nem egyidőben van mérve és nem mindig annyit alszok akkor mutathat olyat a görbe h hormonzavaros lennék,pedig valójában nem vagyok az???
2015. ápr. 30. 16:19
 3/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szélsőséges esetben adhat téves diagnózist a rossz mérés is.

De miért nehéz odafigyelve csinálni, ha már egyszer csinálja az ember?

Ennyit megér. Ébredési hőmérséklet: Tehát nem mész ki pisilni reggel, mindjárt hőt mérsz... 1-2 óra nem befolyásolja, ha aludtál legalább 5-6 órát.

Szerintem ez azért megoldható. Ha csak nem valami váltott műszak melód van.

Akkor marad az ovulációs tesz.

2015. ápr. 30. 16:25
 4/18 anonim ***** válasza:
Szia,azért mert hetvegen nem 4kor kelek,es a munkahelyemen a honap elejen 5kor keltem,majd attertunk az 5 oras nyitasra igy 4kor keltem,de hetente tobbszor is voltam ejszaka a parommal Pesten,mert vallalkozo es aruert mentunk.ezek befolyasolhatjak akkor??? Megmutassam a mult honapi gorbem?
2015. ápr. 30. 17:04
 5/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Mutasd. De az, hogy mikor voltatok együtt nem igazán befolyásolja a görbéd..az alvás viszont igen.

Ha aludtál 5 órát, akkor mérhető és nem ad faljs eredményt.

2015. ápr. 30. 17:08
 6/18 anonim ***** válasza:

[link]

Mondom nem mindig tudtam aludni annyit,volt mikor hajnali 2re,3ra ertunk haza.hetvegen pedig nem 4kor mertem hanem 8,9 fele.

2015. ápr. 30. 18:23
 7/18 anonim ***** válasza:

Az összeviszaság azért van, mert olykor kevesebbet aludtál..vagy nem akkor mérted a hőd. .A luteális fázis (a peteérés utáni idő) mindig 14 nap! Mindenkinek ennyi. Tehát ha visszafele számolsz akkor 22 én volt a peteérésed. (A menstráció első napja pedig mindig az első olyan nap mikor rendes vérzés jelentkezik. A pecsételés ebbe nem számít bele).Ott egy nap nem mérted a hőd... Szóval van peteérésed, vagyis ebben a hónapban volt.22-én A ciklus első felében amúgy is normális a hőmérséklet ingadozása. Azzal különösebben nem is kell foglalkozni.

következő hónapban ugy időzítsétek, hogy előtte 2 napig ne legyen szex.

remélem segítettem.

T.

2015. ápr. 30. 20:21
 8/18 anonim ***** válasza:
Más kérdésben azt mondták,hogy a tüszőéréssel is gondok vannak,h nincs is peteérésem igy semmi esélye h teherbe essek.akkor hihetek neked? :) nagyon orulnek,ezek a hirek utan lemondtam minden homerozessel es a baba temat is kivertem a fejembol,mert nem gorcsolok mar ra.
2015. ápr. 30. 21:00
 9/18 anonim ***** válasza:
amugy 22en mentsrualtam.
2015. ápr. 30. 21:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Miért és honnan jöttek rá, hogy gon van a tüszőséréssel? Azért mert 35 napos a ciklusod? Én a görbéd alapján nem látok katasztrófát. .. csináld tovább, pár hónapot azért jó lenne megnezni. Ha gondolod írj privit...
2015. ápr. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!