Van peteérésem?
Nagyon szélsőséges esetben adhat téves diagnózist a rossz mérés is.
De miért nehéz odafigyelve csinálni, ha már egyszer csinálja az ember?
Ennyit megér. Ébredési hőmérséklet: Tehát nem mész ki pisilni reggel, mindjárt hőt mérsz... 1-2 óra nem befolyásolja, ha aludtál legalább 5-6 órát.
Szerintem ez azért megoldható. Ha csak nem valami váltott műszak melód van.
Akkor marad az ovulációs tesz.
Kedves utolsó. Mutasd. De az, hogy mikor voltatok együtt nem igazán befolyásolja a görbéd..az alvás viszont igen.
Ha aludtál 5 órát, akkor mérhető és nem ad faljs eredményt.
Mondom nem mindig tudtam aludni annyit,volt mikor hajnali 2re,3ra ertunk haza.hetvegen pedig nem 4kor mertem hanem 8,9 fele.
Az összeviszaság azért van, mert olykor kevesebbet aludtál..vagy nem akkor mérted a hőd. .A luteális fázis (a peteérés utáni idő) mindig 14 nap! Mindenkinek ennyi. Tehát ha visszafele számolsz akkor 22 én volt a peteérésed. (A menstráció első napja pedig mindig az első olyan nap mikor rendes vérzés jelentkezik. A pecsételés ebbe nem számít bele).Ott egy nap nem mérted a hőd... Szóval van peteérésed, vagyis ebben a hónapban volt.22-én A ciklus első felében amúgy is normális a hőmérséklet ingadozása. Azzal különösebben nem is kell foglalkozni.
következő hónapban ugy időzítsétek, hogy előtte 2 napig ne legyen szex.
remélem segítettem.
T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!