Van peteérésem?

Figyelt kérdés
Ha középidőben szoktam érezni a fájdalmat hol az egyik hol a másik oldalon, akkor biztos hogy van peteérésem is?

2015. ápr. 30. 16:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen. Visszaneztem.elirtam az előbb Bocsánat. 22.en menstrualtal es 9-en volt a peteeres..
2015. ápr. 30. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Jah,annyit még hozzafuznek,hogy a program 9.-re húzta be. Viszont akkor már megtortent a peteeres...Tehát a megfelelő nap mindig az az előtt 48 óra. ha azt kedezned melyik volt a honapban a legjobb nap a teherbe eseshez en a 7.-et,8.-at mondanám.
2015. ápr. 30. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Azert mondtak azt mert cikk cakkos lett,es hogy a görbéből azt látják sokszor próbált a tüsző megérni és nagy nehezen sikerült csak.és hogy túl közel vannak a vonalhoz az értékek.0,4 kellene megugrania a peteérés után,de nem ez történik.
2015. máj. 1. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

Itt az enyém. remélem működik a link.

A cikk cakk dolog butaság. És szerintem nem is lehet ebből ilyenre következtetni. Csak arra van e peteérés vagy nincs. A lényeg, hogy a hőd megugrott és fent is maradt...

2015. máj. 1. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Na, szóval. Azért sem láthatják a peteérést, hogy erőlködik, mert azért esik le a hőmérséklet, mert a megrepedt tüszőből kiáramló folyadék lehűti a hashártyát.

A ciklus első felében nincs progreszteron termelés. Progi nélkül nincs peteérés. Tehát ha megelmelkedik a hő 2-5 tized fokkal akkor már megtörtént a peteérés, mert a hő emelkedését a progreszteron okozza.

A ciklusod első felében az ő véleményük szerint..kicsit van peteérésed?..szóval ilyen nincs.

Nekem sem 4 tized, csak 3 tized fokot emelkedett a hőm!

2015. máj. 1. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:

itt egy másik hónap!

:)

[link]

Hasonlítsd össze a tieddel..

2015. máj. 1. 11:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Nincs görbe csak táblázat mind2nél
2015. máj. 1. 16:11
 18/18 anonim ***** válasza:

nem tudom miért nem mutatja. ötlet?

ha megnyitom a ciklus.hu-t, akkor bejön rajta a görbe is..

2015. máj. 1. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!