Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai 23 évesen gyereket...

Korai 23 évesen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
A környezetem szerint az, de én már nagyon vágyunk rá. Most még egyetemista vagyok, 1 évem van hátra, de már 18 éves korom óta folyamatosan dolgozom mellette (igaz csak kb heti 20-30 órát - de nem azért akarok szülni, hogy sose kelljen dolgoznom). Kis spórolt pénzünk van (párom velem egyidős, szintén egyetemista + melózik, 3 éve együtt élünk), de most diplomás gyeddel sokkal jobban járnék, mintha 2-3 év friss diplomás meló után (ha találok rögtön) mennék szülni. Viszont a családjaink nagyon ellene vannak, nem tudom, mennyire hallgassaak rájuk. Kívülállóként mit gondoltok?
2015. ápr. 30. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem az eletkor, hanem az erettseg, a tapasztalat szamit. en 23 evesen estem teherbe, 24 eves voltam, ahogy szultem, de akkor mar harmadik eve dolgoztam. Elotte foiskolat vegeztem, a munkahelyemre vartak vissza, es ugye gyedet is kaptam. A ferjemnek is fix munkaja volt, van. Alberletben laktunk, egy szobas hazreszben, kb. 4 millio forintunk volt felrerakva, plussz vartuk, hogy lejarjon a lakastakarek (aztan lejart, es vettunk hazat). Az egesz kelengyenk megvolt, harom baba utan kaptunk gyakorlatilag mindent.... Most arra akarok kiterni, hogy biztos egzisztenciaval rendelkeztunk.

En elhiszem Neked, hogy jobb lenne a diplomas gyeded, de nagyon sokat szamit majd a kesobbi munkavallalasnal, hogy van e tapasztalatod. Ezt vedd figyelembe. Elotte lassatok vilagot... Mi minden nyarat kulonbozo orszagokban toltottunk (ovono vagyok, hosszu szabim volt, a ferjemet kisertem). Persze nem feltetlen kulfold, de kell, hogy tapasztaljatok, eljetek. Ezek megvoltak? es a lakhatas?

Ha minden rendben van, annak a babanak helye is lenne, penzben is kijonnetek, akkor hajra! :)

2015. máj. 1. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem korai. nekem a 20. születésnapom előtt 3 nappal született a gyerekem. Nagyon jól megvagyunk, most 25 éves, jól kijövünk, de nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy milyen a háttér. 20 évesen lehet, hogy gimnazista vagy, vagy főiskolás, lehet, hogy már rég dolgozol, eltartod a családod. Pont az a kor, amikor személy szerint más az élet. Ha van háttér... nem. Nem korai. Ezt komolyan mondom.
2015. júl. 12. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!