A vasarnap hajnali egyuttletunk lehetett sikeres?
Figyelt kérdés
Penteken este es szombaton este is pozitiv lett az ovulacios tesztem. Vasarnap hajnalban voltunk egyutt. Szerettem volna meg vasarnap este is adni egy probat, de vendegeink voltak es nem sikerult osszehozni. Szerintetek van eselyunk?2010. febr. 22. 14:09
1/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem szombaton lehetett peteérésem, csütörtök este és vasárnap reggel voltunk együtt és most már 19 hetes terhes vagyok, úgyhogy lehet esélyed.
2/10 anonim válasza:
Lehetett sikeres, főleg ha mondjuk csütörtökön vagy pénteken is együtt voltatok. Az ondósejtek 2-3 napig életképesek, sőt, szélsőséges esetben napokkal tovább is.
3/10 anonim válasza:
50-50% esélyed van,majd ha nem jön meg a mensid,tesztelhetsz.
4/10 anonim válasza:
Elméletileg a vasárnap hajnal tökéletes időzítés volt, a lehető legtökéletesebb, feltéve, hogy vasárnap este már negatívat teszteltél.
Jó babásodást!
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, aki valaszolt. Nagyon bizom benne, hogy most sikerult a csoda...:)
2010. febr. 22. 15:28
6/10 A kérdező kommentje:
Csak azoknak, akik a kesobbiekben jarnak erre: napra pontosan megjott a menzesz. Ez a honap is sikertelen volt!
2010. márc. 9. 15:59
7/10 anonim válasza:
Szia!
Ne keseredj el, nekünk 1,5 év és egy jó orvosválasztás után jött össze, volt, hogy egy hónapban 2 peteérésem is volt (closti) de nem sikerült, ki tudhatja, hogy miért nem!
Első voltam
8/10 anonim válasza:
Én írtam,hogy 50-50% esélyed van.
Sajnálom,majd talán most sikerül:)
10+3 hetes kismama.
10/10 anonim válasza:
Szia! Második vagyok, sajnálom. Fel a fejjel, következő hónapban sikerül! :)
A ciklus 10. napjától minden másnap legyetek együtt, biztos, ami tuti. Szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!