Nagyon nagy hiba ha a terhességi tesztet nem reggeli vizeletből csináltam?
Nem hiba, csak akkor okozhat gondot, ha nagyon korai terhességről lehet szó. Én anno akkor teszteltem először, amikor már késett egy napot a mensim, tehát a 29. napon és nem reggeli, hanem esti vizeletből. Nagyon halványan már ott volt a második vonal. Másnap reggeli vizeletből ismételtem, ott már határozott erős vonal volt másodperceken belül.
Az előfordulhat, hogy korai terhességről van szó az esetedben, kevés még a hcg a szervezetedben és emiatt az esti hígabb vizeletben nem volt elég a pozitív teszthez. Bár, ha megjött a mensid, akkor valószínűleg nem vagy terhes. Ha továbbra is vannak jelek, akkor újra tesztelhetsz néhány nap múlva. Lehetőleg várd ki a reggelt.
Öreg róka vagyok megint.Előttem írónak üzenem,hogy majd ha az ő gyermeke a "kedves" hozzáállása miatt nem fog vele társalogni nő vagy fiú ügyekről,ne csodálkozzon.Ez az oldal azért van,hogy segítsük egymást,és ne otrombán(obszcén szavak nélkül) feleljünk,kioktassunk,meg van rémülve,ilyenkor az ember igenis kérdez akár 2x.Hadd kérdezzen.
A válasz:Mostmár értem Kedves Kérdező.Sztem nem vagy terhes,nyugodj meg.Gondolj arra,hogy minden ok,a telefonodba eseményemlékeztetőre írd be,hogy 10 nap múlva vegyél tesztet,és addig ne törődj vele.Aznap majd szigorúan reggel csináld meg,és HA nem vagy terhes,akkor a tüneteid is elmúlnak meglásd.Pszichésen is okozhatod magadnak őket.Szorítok,és írj,mi van Veled.Abban előttem írónak viszont igaza van,hogy védekezzetek jobban,és akkor nincs para,valamint nézd a PÉ-det,mondjuk a ciklus.hu-n,hogy tudd,mikor vannak az általad még "veszélyes",nekünk már "várva-várt" napok.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!