Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teherbeesés "fejben történik...

A teherbeesés "fejben történik". Hogyan segíthetném ezt a dolgot? Mik azok a gondolatok, amik segítenek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem nagy része van annak,hogy fejben dől el a dolog!Hát igen ez egy olyan dilemma,amire nincs szerintem jó válasz!Pont olyan dolog ez,hogy nem szabad görcsösen akarni a babát,mert nem jön össze!Nem?

De ha mégis:BABÁT AKAROK!!!És most leszek terhes!

2010. febr. 22. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia

Háttttt nem is tudom,hogy van ez....Én nagyon akartam babát talán ez volt a vaj.....bele fáradtam az egészbe a szex se az élvezet miatt volt stb aztán persze újra véreztem nah itt feladtam nem érdekelt az egész dolog,következő hónapba már nem jött meg. 11 hónapos a kislányom

2010. febr. 22. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint a 10:43-as válaszolónál. Másfél évig hónapról hónapra reménykedés, hogy ez lesz az a hónap. A vége felé apa-nyaggatás, hogy most kell együtt lennünk, hogy jó legyen, a legvégén már nem élveztük az együttléteket. Aztán mivel újra megjött, teljesen elkeseredtem és úgy voltam vele, hogy lesz@rom, pihentessük a dolgot. Ugyan a következő hónapban is megjött, de azután már nem és akkor derült ki, hogy már 9 hetes terhes vagyok, tehát már az előző hónapban is ott volt a drágánk.
2010. febr. 22. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy jártam, mint az előttem szólók. :-) Amikor már lemondtam róla pont akkor sikerült. Két hét múlva lesz az első szülinapja. :-) Úgyhogy ezek szerint ne gondolj rá, élvezd az életet.
2010. febr. 22. 10:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi most orvosi rásegítéssel próbálkozunk, így nehezebb nem gondolni rá, de végülis valamennyire megoldható. Olyat is hallottam, hogy az is segíthet, ha az ember tényként könyveli el, hogy most sikerülni fog és nem idegeskedik rajta. Ez igaz lehet vajon?
2010. febr. 22. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!Hát nem tudom!Mondják,hogy inkább ne görcsöljünk rá!

Neked más a helyzet,hogy orvosi segítséggel!Gondolj rá,hogy most sikerül,pihenj sokat!!

2010. febr. 22. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia.Igen a Gynexet én is tudom ajánlani.Én is és a férjem is szedtük.Kettőnknek 1 üvegecske elég volt.Sikerült is a babó,csak sajnos nem maradt velünk.

De meg vagyok arról győződve,hogy a Gynex segített.

2010. febr. 24. 09:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, voltam dokinál a nemvárt napján (addig vigyáztam magamra, mint a hímes tojásra), emelkedett hcg-t talált, de olyan kevés volt, hogy azt mondta, h ez sajnos most nem jött össze. Aztán teljesen magam alatt lettem, letettem a babáról, "mensim" is megjött, túráztam, sportoltam, stb, erre tegnap mondja a dokim, hogy a hcg-m az 1 heteshez képest megszázszorozódott, feljődik egy baba (valahol)!!

Köszi a tippeket, megnézem ezt a gynex cseppet a dm-ben.

2010. febr. 24. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:

szia!

Örülök annak amit írtál,és jó egészséget kívánok Neked.Sokat pihenj.

A Gynexet én Herbáriában vettem.Szerintem a DM-ben nincs.

2010. febr. 24. 12:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Törölték az írásaimat, így csak a véletlenre bízzuk, hogy megtaláljuk egymást!
2010. febr. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!