A teherbeesés "fejben történik". Hogyan segíthetném ezt a dolgot? Mik azok a gondolatok, amik segítenek?
Igen,szerintem nagy része van annak,hogy fejben dől el a dolog!Hát igen ez egy olyan dilemma,amire nincs szerintem jó válasz!Pont olyan dolog ez,hogy nem szabad görcsösen akarni a babát,mert nem jön össze!Nem?
De ha mégis:BABÁT AKAROK!!!És most leszek terhes!
Szia
Háttttt nem is tudom,hogy van ez....Én nagyon akartam babát talán ez volt a vaj.....bele fáradtam az egészbe a szex se az élvezet miatt volt stb aztán persze újra véreztem nah itt feladtam nem érdekelt az egész dolog,következő hónapba már nem jött meg. 11 hónapos a kislányom
Első vagyok!Hát nem tudom!Mondják,hogy inkább ne görcsöljünk rá!
Neked más a helyzet,hogy orvosi segítséggel!Gondolj rá,hogy most sikerül,pihenj sokat!!
Szia.Igen a Gynexet én is tudom ajánlani.Én is és a férjem is szedtük.Kettőnknek 1 üvegecske elég volt.Sikerült is a babó,csak sajnos nem maradt velünk.
De meg vagyok arról győződve,hogy a Gynex segített.
Képzeljétek, voltam dokinál a nemvárt napján (addig vigyáztam magamra, mint a hímes tojásra), emelkedett hcg-t talált, de olyan kevés volt, hogy azt mondta, h ez sajnos most nem jött össze. Aztán teljesen magam alatt lettem, letettem a babáról, "mensim" is megjött, túráztam, sportoltam, stb, erre tegnap mondja a dokim, hogy a hcg-m az 1 heteshez képest megszázszorozódott, feljődik egy baba (valahol)!!
Köszi a tippeket, megnézem ezt a gynex cseppet a dm-ben.
szia!
Örülök annak amit írtál,és jó egészséget kívánok Neked.Sokat pihenj.
A Gynexet én Herbáriában vettem.Szerintem a DM-ben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!