1-2 db Lyndinette 20 tablettát 24 óra múlva vettem be. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Lyndinette 20-at szedek már kb. 2 éve és mindig pontosan jött meg idáig. Ebben a hónapban 1 vagy 2 darab tabi kimaradt és csak másnap vettem be a következővel. Ahogy számolom pont a középidőben lehetett a kihagyás és ekkor együtt is voltunk a párommal. Csütörtökön vettem be az utolsó tabit és ma kellett megjönnie, de még nem jött. Sokszor kell pisilni mennem, fel vagyok puffadva és majdnem megjön érzésem van. Szerintetek sanszos a baba?2015. ápr. 27. 15:15
2/5 Andizsuzsi válasza:
Nem, csak ideges vagy. De azért figyelj oda, és csúszkálj a gyógyszer szedésével.
3/5 anonim válasza:
igen, van rá esély, ha késik tesztelj.
4/5 anonim válasza:
én rendesen szedtem a gyógyszert és van két gyerekem igy, gyógyszer mellett, a barátnőm is ugy szedte ahogy te és nemsokára szül...hát igen, ha gyógyszert szed valaki szedje rendesen, ha meg hányás hasmenés fordul elő rá is van irva kiegészítő védekezés kell
5/5 anonim válasza:
Én most szedem a harmadik levelet Lyndinette 20-ból. Ha már itt ez a tabletta megemlítődött, és van tapasztalat, akkor szerintetek az nagy baj, hogy az első levél szedésénél olyan erős migrénes fejfájásom lett, ami már 5 éve nem jellemző rám, talán még azoknál is rosszabb volt.Hánytam is. Lehet ez a tabi hatása?Szorongásos tünetek, vagy átlagnál jobban stresszelés is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!