Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha vetélés gyanúja áll fent,...

Ha vetélés gyanúja áll fent, és meg akarom tartani, akkor fenn áll annak a veszélye, hogy beteg babát hozok a világra?

Figyelt kérdés
sok helyen mondták, hogy kora terhességnél ha vetélés áll fenn, akkor valószínűleg a testem felismerte, hogy genetikai rendellenesség van, és kilöki a magzatot
2015. ápr. 26. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nehéz eldönteni. Mert sajnos nem tudhatod... én a sorsra bíznám a dolgot, ha csak nem biztosra tudjátok, hogy pl hormonpótlásra van szükséged, azért vetélsz el.
2015. ápr. 26. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben csak progeszteronhiány áll a vetélés hátterében, teljesen egészséges magzattal...
2015. ápr. 26. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a második válaszolónak, sokszor a progeszteronhiány az ok. Az első terhességemet én is "fenyegető vetélés"-diagnózissal kezdtem, azóta teljesen egészséges, 4 éves nagylány.
2015. ápr. 26. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét terhességemnél hematóma miatt volt "fenyegető vetélésem", fiam 2 éves múlt lányom 6 hós :) teljesen egészségesek.
2015. ápr. 26. 23:47
 5/6 gabriell88 ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet,holnap megyek dokihoz, hogy biztosan terhes vagyok e, ha igen akkor leszek 5 hetes. Múlt héten darabos barnázás miatt voltam az ügyeleten, akkor kértek hcg vérvizsgálatot, mert nem tudni honnan jön a barna vérezgetés.De az mondta a doki, ha bebizonyosodik, hogy terhes vagyok, akkor kapok progi pótlót.Mivel nagy az esély rá, hogy későn volt a beágyazódás és nem sikerült rendesen megtapadnia, ezért elkezdett leválni a nyálkahártya. Holnap megyek dokihoz.De én úgy tudom, hogy az esetek többségében a sárgatest hormon nem működik rendesen és ezért kell a pótlás 12 hétig.nekem már volt 2 vetélésem, és azok a menstruáció kimaradása után a 3. napon, mind a kettő elment.Nekem azt mondta a doki akkor, hogy valószínűleg betegek lettek volna, mert azok hamar távoznak, de biztosat ilyenkor sem lehet tudni. Most 10 napig tartott ez a barnás cucc nálam. nem tudom mennyire van összefüggés.
2015. ápr. 27. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igaz! Nekem 2 gyerekem van 9 és 4 évesek. Mindkettővel így kezdtem a terhességet de hálla istennek makk egészségesek. Még orvoshoz is ritkán járok velük. :-)
2015. ápr. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!