Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy jó nőgyógyász Pest-megyében?

Egy jó nőgyógyász Pest-megyében?

Figyelt kérdés

Üllőn lakom és babát szeretnénk,de nem tudom hogy melyik nődokihoz menjek.volt már sajnos vetélésem is.de annak már több mint egy éve.ki is derült hogy pajzsmirigy alul működésem van de szeretném magam teljesen ki vizsgáltatni!

tapasztalatok vélemények?ha magán orvos akkor árat is írjatok!nagyon köszönöm!

2010. febr. 21. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Én az I.sz. Szülészeti klínikán szültem dr.Sziller Istvánnál. Elötte volt egy terhességem, amit meg kellet szakítani, mert nem fejlődött rendesen a magzat. Nagyon rendes volt velem, nem várt "hálát", sőtt egy néni (akivel a váróban beszélgettem egy vizsgálat során), mondta, hogy tőle el sem fogadta a borítékot. Ő amúgy a fertőzésekre specializálódott, de kiválló szülész. Én eleinte 5000-et fizettem, a végén 10000-et, szülés után 40000-et. Nem volt olcsó dolog. Én viszont úgy éreztem, hogy megéremli. Bármikor a rendelkezésemre állt, szülni egy vasárnapi napon hajnalba mentem, reggel 8-ra már ott is volt (6 óra körül telefonáltak neki). És délután 1 órára szültem meg a fiamat. Persze nem állt ott végig mellettem, csak ha munkája akadt velem. Azt viszont kitűnően végezte.

(Én vecsési vagyok.)

2010. febr. 21. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Varga Horgosi Ágnes.

Kőbánya nagyon aranyos, imádom.

2010. febr. 22. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!