Nőgyógyász aki nő tudtok-e nekem ilyet mondani? Pest és környékén ha lehet. (16 éves vagyok) és olyat ami nem kerül pénzbe vagy legalább is nem olyan ördöngős.
Egyedül az SZTK-s nőgyógyász nem kerül pénzbe. Nézz be abba az SZTK-ba ahova tartoztok helyileg, és nézd meg, hogy van-e női nőgyógyászuk.
Ha nincs, akkor keresned kell egy magánrendelésen dolgozó női nőgyógyászt (amúgy elég sok van Pesten), az viszont fizetős. Kb. 5 ezer ft egy vizgálat, rákszűréssel együtt ez lehet 7-10 ezer Ft is).
Miert nem jo egy ferfi nogyogyasz.
En anno, mint te 16 evesen voltam gyakorlaton szuleszeten a Peterfy korhazban.
Ott volt egy no nogyogyasz.
Hat mit mondjak sokkal humanusabbak a pasik!
Ott eldontottem, sose lesz no nogyogyaszom.
Első vagyok. Sztem ez inkább emberfüggő (mármint a doki részéről). Nekem volt már női és férfi nőgyógyászom is. Végül a férfinél szültem, de a nővel sem volt semmi bajom.
Viszont először én is nőnél voltam. A fene se tudja miért, de el se tudtam képzelni, szűz kislányként, hogy pont egy férfi kukkantson be oda.. még akkor sem ha orvos, és neki egy munkadarab vagyok a sok közül. Ennek általában lelki okai vannak.
Ha női nőgyógyászt keres, megértem. Akkor menjen inkább oda, majd később vált, ha nem jó.
Ha szűz vagy ezt most leírom neked:
Az szűzeket 2 féle modon lehet megvizsgálni:
-Hüvelyi úton,kicsit a kezével benyúl és pálcikával mintát vesz,ki lehet bírni
-Vagy felnyúl a végbeledbe,ami azért cikibb.
De ha utóbbit szeretné ezt csak pár csinálja köztük,akkor szólj neki,hogy hüvelyi úton szeretnéd.
Ja és a legtöbb helyen a rendelőn belül van egy függönnyel elválasztott vizsgáló rész,ott kell levetköznöd,vizsgálat alatt csak a doki szokott többnyire bennt lenni,de ha be akarna jönni az ápolónő,v. asszisztens,akkor nyugodtan szólhatsz hogy nem szeretnéd.Engem nagyon zavart volna,ha széttárt lábbak feküdve ott kukkol még az ápolónő,aki végülis a vizsgálat alatt semmit sem csinálna,szóval fölösleges.
Ja és mégegy,van,hogy rendelő kívül van a vetköző,ez ritka,akkor is nyugodtan menj be bugyiba,ráérsz majd a vizsgálóba levenni és még sem meztelen seggel kell bemenned a dokihoz.
Azt hogy szűz vagy és először közöld vele mindenképp.Hosszú felsőt v. szoknyát vegyél fel,az takar is.
itt az sztk-ba csak férfi nőgyógyász van.
az lenne a kérdésem még hogy sztk-n kivűl az összes nőgyógyász pénzbe kerül??:/
Igen, ha nem a saját SZTK-tokba mész, mindenhol fizetős az orvosi ellátás (és nemcsak a nőgyógyászat, hanem minden).
Talán még megpróbálhatnád a tini-ambulanciát. Van valami ilyesmi, rákereshetsz a google-ban.
köszönöm szépen a válaszokat.
megtörtént,elmentem nőgyógyászhoz.
Gyöngyösi utcában van egy gyermek korház, és ott van kimondottan "leányka nőgyógyászat" ott voltam. Dr. Sári Gabriellánál. Nagyon aranyos volt.:) és nem került pénzbe:) mivel nem vagyok még 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!