Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek benneteket, nézzetek...

Kérlek benneteket, nézzetek rá! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 24. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Igen,ott van egy nagyon leheletnyi halvány második csík.

De ott van!

Tesztelj egy pár nap múlva még egyszer.Hanyadik napon vagy?

2015. ápr. 24. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

azt gondolom, hogy ez egy terhességi teszt amit áttettél negatívba. kitaláltam???

egyébként miért teszed fel ide? gondolom azért variálsz vele mert full negatív. na most ha ide is felteszed és 1-2 jószándékú rendes nő azt írja, hogy "talán mint ha látna, ha fél szemmel hunyorít és közben kacsintgat" akkor változik valami?

bocs, nem bántani akarlak, csak már tényleg nem értem miért jó ez, hogy fél óránként teletoljátok nega tesztekkel az oldalt :(

2015. ápr. 24. 19:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves második, soha, de soha nem raktam fel ide még ilyen képet. Igen, kitaláltad, áttettem negába, most először, nem pedig félóránként. Nem értem, miért a kirohanás, bántottalak én? :(
2015. ápr. 24. 19:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja bocs, szóval sehanyadik napon nem vagyok, mert még szoptatok és nem is vérzek. Ezért is lepne meg. Akár félóránként ;)
2015. ápr. 24. 19:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

:D jól van na, de pláne, van gyereked, értelmesen írsz, gondolom egy tesztet tudsz értelmezni :)

és igazad van, nem téged bántalak, csak úgy egyébként nem értem, hogy minek ide képet tenni, ha szabad szemmel is hunyorogni kell, hogy láss valamit, akkor mi egy képről mit mondjuk?

na meg tényleg, ahogy itt is, első írta, hogy mint ha... én meg, hogy negatív. na, akkor vonj gyököt ebből, de okosabb nem leszel, szóval én nem értem mi értelme :D

de ígérem, nem írok többet ;)

2015. ápr. 24. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Negativ teszt!
2015. ápr. 24. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Első vagyok,és hiába pontoztok le,dehogy akarok én "rendes" lenni,azt mondom amit látok,és már pedig nem vagyok vak,ráadásul eléggé rá is áll a szemem.Nem mondom,hogy tuti terhes,vagy nem a hormonok kavartak be,de ott bizony ott van egy halvány második csík.Ha 0-ra pontoztok,akkor is ott van.
2015. ápr. 24. 22:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves első, nem én pontoztalak le, sajnálom.

Nekem is eléggé rááll a szemem, nem az első babám lenne, de pont azért vagyok tanácstalan, mert szülés óta még nem véreztem, nyilván a hormonjaim sincsenek még helyreállva.

Nem agyatlanul trükkközök a teszttel, mert annyira akarom, de nagyon-nagyon megvan az okom rá, hogy minél előbb megtudjam, ha valóban... És sajnos nem tehetem meg a gyerekeim mellett, hogy orvoshoz rohanok egyből.

Köszi, és aranyos vagy, hogy leírtad ezt :)

2015. ápr. 25. 08:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit.Ha terhes vagy,és pár nap múlva tesztelsz,már biztos egyértelműen mutatni fogja.
2015. ápr. 25. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
2-es nehogy te mond már meg hogy fel tegye e vagy sem. Az enyém is halvány volt de annyira hogy csak napfényen látszódott. Immár 4 éves.
2015. ápr. 25. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!