Igen,ott van egy nagyon leheletnyi halvány második csík.
De ott van!
Tesztelj egy pár nap múlva még egyszer.Hanyadik napon vagy?
azt gondolom, hogy ez egy terhességi teszt amit áttettél negatívba. kitaláltam???
egyébként miért teszed fel ide? gondolom azért variálsz vele mert full negatív. na most ha ide is felteszed és 1-2 jószándékú rendes nő azt írja, hogy "talán mint ha látna, ha fél szemmel hunyorít és közben kacsintgat" akkor változik valami?
bocs, nem bántani akarlak, csak már tényleg nem értem miért jó ez, hogy fél óránként teletoljátok nega tesztekkel az oldalt :(
:D jól van na, de pláne, van gyereked, értelmesen írsz, gondolom egy tesztet tudsz értelmezni :)
és igazad van, nem téged bántalak, csak úgy egyébként nem értem, hogy minek ide képet tenni, ha szabad szemmel is hunyorogni kell, hogy láss valamit, akkor mi egy képről mit mondjuk?
na meg tényleg, ahogy itt is, első írta, hogy mint ha... én meg, hogy negatív. na, akkor vonj gyököt ebből, de okosabb nem leszel, szóval én nem értem mi értelme :D
de ígérem, nem írok többet ;)
Kedves első, nem én pontoztalak le, sajnálom.
Nekem is eléggé rááll a szemem, nem az első babám lenne, de pont azért vagyok tanácstalan, mert szülés óta még nem véreztem, nyilván a hormonjaim sincsenek még helyreállva.
Nem agyatlanul trükkközök a teszttel, mert annyira akarom, de nagyon-nagyon megvan az okom rá, hogy minél előbb megtudjam, ha valóban... És sajnos nem tehetem meg a gyerekeim mellett, hogy orvoshoz rohanok egyből.
Köszi, és aranyos vagy, hogy leírtad ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!