Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet akár terhesség is?

Ez lehet akár terhesség is?

Figyelt kérdés

Ma kell hogy megjöjjön a menstruációm.

Hétfőn hányingerem volt többször is de nem hánytam.

Tegnap hánytam bőven és émelyegtem.

Illetve hétfő óta vagy barnázok vagy picit rózsaszínes a wc papír.

Nagyon minimális vér is jött de elmúlt.

Nem szoktam barnázni.

Fogamzásgátlót szedek ( novinett ).

Ezelött 2 hónapja kifelejtettem 1 szemet.

Lehet hogy felborult valami? Vagy terhesség?

Tanácstalan vagyok 2 gyerek után...

Tesztet még korainak találom csak furcsa ez az egész.

Véleményekre lennék kiváncsi.

Üdv 28 éves anyuka

2015. ápr. 23. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
amikor kimaradt volt kiegészítő védekezés, ha igen, akkor nincs ok parára. ha nem akkor meg jön a 3. ...
2015. ápr. 23. 10:18
 2/5 Diana901 ***** válasza:
lehetséges h csak kicsit össze zavarta a szervezeted,de azért ha nem indul meg rendessen,akkor csinálj tesztet..
2015. ápr. 23. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
A kifelejtett tabletta után bevettem 2-t 24 óra múlva. Sajnos elfelejtettem a gyerekek annyira lefoglalnak és csak másnap este láttam hogy az előző kimaradt úgyhogy kettőt bevettem. A betegtájékoztatóban ez állt.
2015. ápr. 23. 11:16
 4/5 Diana901 ***** válasza:
erre nem tudok okosat mondani! mivel soha sem szedtem...de olyanrol már hallottam h tabi mellett babás lett..
2015. ápr. 23. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyik betegtájékoztató sem ír olyant, hogy egyszerre vegyél be kettőt.

Ha elfelejtette bevenni a Novynette filmtablettát

Ha a tabletta bevétele nem történik meg a szokott időben, úgy azt 12 órán belül pótolni kell. A többi tabletta bevétele a szokott időben történjen. Ilyen esetben nem szükséges egyéb óvintézkedés.

2015. ápr. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!