Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30. an kellene megjonnie de...

30. an kellene megjonnie de ma halvany rozsaszines nyalkat tapasztaltam a wc papiron hozzateszem petereskor egyutt voltunk a parommal es par napig szuro fajdalmat ereztem alhasi tajekon? Baba vagy egyszeruen hamarabb fog megjonni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 13:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
1. Gratulalok neked :) 1 het mulva nem kene megjonnie.. Varjam ki vagy leghamarabb mikor tesztelhetek?
2015. ápr. 22. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) legjobb ha kivarod. Egyrészt mivel jó pár nap mire kimutatható a hcg a szervezetedből utána pedig olyan halvány tud még lenni, hogy nem egyértelmű hogy pozitiv vagy száradási csík. Akkor az fog idegesíteni. De Tegyük fel szép pozi lesz. Utána meg az idegesitene hogy megjon-e vagy sem. Mert sajnos ilyen is előfordul :( akkor meg nagyobb a csalódás. Ha mindig pontos a menzid akkor nemvárt másnapján lehet tesztelni. Ha nagyon kíváncsi vagy és mindezt vállalod, négy-öt nap múlva reggeliből lehet mondjuk egy predictor early-vel (rossmanos) ami egyrészt érzékeny teszt, másrészt mert még azon nem láttam száradási csikot. De tényleg a legjobb kivárni. Szurkolok! :)
2015. ápr. 22. 21:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom :) hat kivarom
2015. ápr. 22. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Teszteltél kedves kérdező??? :)
2015. ápr. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!