30. an kellene megjonnie de ma halvany rozsaszines nyalkat tapasztaltam a wc papiron hozzateszem petereskor egyutt voltunk a parommal es par napig szuro fajdalmat ereztem alhasi tajekon? Baba vagy egyszeruen hamarabb fog megjonni?
Nekem rózsaszínes volt barna helyett a nagy beagyazodasi valami.
Egyébként lehet baba viszont még meg is jöhet.
Én május 4-re nem várom. Csak a türelem nem erényem... :)
3 napja voltunk együtt pé idején. Remélem összejön! :)
1-es vagyok. Ez történt január közepén, lassan 18 hetes terhes vagyok. :)
Utána pár nappal egyébként pozitiv lett a tesztem és nem is jött meg a menzeszem.
Furcsa volt mert gorcsoltem pár napig. Este láttam azt a rózsaszín valamit, ezután már nem is gorcsoltem csak nagyon nagyon ritkán. Addig erős volt.
Én sajnos minden hónapban hasonlót tapasztalok. A rózsaszínes folyás a mensi közeledtével átmegy barnásba, majd végül megjön rendesen. Innen tudom mindig, hogy most sem sikerült. Bár anyukám ugyanilyen tünetekkel rendelkezik, mégis van már 3 gyermeke. És mondta, hogy a gyerekek előtt is ez volt neki. Az orvos szerint sem olyan nagy baj ez.
Ezt csak azért írtam, mert ilyenkor mindenki azt mondja beágyazódás, pedig sajnos nem mindig annak a jele. Viszont, ha 1-2 nap múlva elmúlik és nem megy át barnázásba, akkor valóban lehet annak a jele. :)
Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!