Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes...

Lehetséges, hogy terhes vagyok? Március 30. -án jött meg és április 12 éjjelén voltunk együtt a férjemmel. Korai volna még tesztet csinálnom? Többi lent.

Figyelt kérdés
Vannak enyhe tüneteim,aminek elvileg még nem kellene ilyen korán lennie.Volt enyhe tűszúrás szerű fájdalom az alhasamban,és néha feszülést is éreztem azon a tájon.Eléggé vizesedik a lábam is ,és ma reggel a kávét csak félig tudtam meginni és a reggelim se bírtam megenni,mert émelygés kapott el.Sokat kell pisilnem is,és viszket a mellem.Már van egy kislányom,szóval már szültem ,de az első terhességemnél nem voltak ilyen korán tünetek.Mondjuk hallottam róla,hogy minden terhesség más.
2015. ápr. 20. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nagyon sajnálom! Ne add fel, jön a következő lehetőség. Mióta próbálkoztok?
2015. ápr. 29. 09:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Most kezdtük még csak el,de nagyon ritkán tudunk együtt lenni,mert a párom külföldön dolgozik és negyedévente jár haza.Igaz hamarosan lejár a szerződése és ha nem hosszabbítják meg hazajön,de lehet kint marad a kinti munkanélküli segély miatt.Olyan jó lett volna ha összejön.Szeretnék én is kimenni hozzá,de a körülmények még nem olyanok,de mindegy is mert ez nem ide tartozik.
2015. máj. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!