Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nem tervezték a terhesség...

Akik nem tervezték a terhességet, mikor és miből jöttek rá, hogy babát várnak?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
A kimaradt menzeszből. Utána a pozitív tesztből.
2015. ápr. 19. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Nemvárt előtt 5 nappal, émelyegtem, egyszer hánytam :(
2015. ápr. 19. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Menstruáció helyett barna folyás, majd a pozitív teszt. (spirál mellett)
2015. ápr. 19. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Megmozdult a pici és nem tudtam hova tenni azt az érzést.

Gyógyszert szedtem, volt egy betegeskedő időszakom, de szedtem továbbra is nem hittem hogy teherbe eshettem a betegség miatt. A megvonásos vérzés mindig megvolt, nem gyanakodtam a rosszullétnél sem mert előtte tényleg minden náthás hányós hasmenős vírust összekaptam, azt hittem az is csak egy ilyen tünet.

2015. ápr. 19. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Hétfői napra számoltam menstruáció első napját de nem jött meg és szerdán reggel furcsa íze volt a kávémnak.Egészen addig reménykedtem benne,hogy csak azért késik,mert beteg voltam.Még aznap délután erős pozit teszteltem.
2015. ápr. 19. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Elmaradt a menzeszem. ennyi. Még aznap erős pozitívat teszteltem. Semmi egyéb tünetem nem volt.
2015. ápr. 19. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Megundorodtam a cigitől , és rosszul lettem az energia italt tól! 5 hetes voltam ekkor aznap csináltam a tesztet és pozitív lett. :)
2015. ápr. 19. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemvárt előtt 3 nappal mellfeszülés és enyhe görcsök odalent (mindjártmegjön-érzés). Tudtam, hogy nem lehet más. Nemvárt napján pozitív is lett egyből.
2015. ápr. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!