Beagyazodaskor mit tapasztaltatok?
A gond az, hogy lehet annak is a jele, meg lehet bármi másnak is. Tudom, hogy nagyon nehéz kivárni ezt a pár napot és mindenképpen mielőbb tudni szeretnéd, van-e valami, de bírd még egy kicsit, amíg már megéri tesztelni!
Az első kérdésre pedig: egyik terhességemnél sem éreztem semmit. Se beágyazódást, se egyebet. Semmi tünet az első 16 hétben. Az elmaradt menstruációt kivéve természetesen :)
Semmit az ég világon nem éreztem, fogalmam sincs, hogy mikor terhes lettem, mikor volt a beágyazódásom.:)
De ez, amit itt leírtál, lehet simán sok más dolognak is a tünete. Lehet akár egy hüvelyi és húgyúti fertőzésnek ugyanúgy.
Ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj.
Amúgy én már szülés után kezdtem figyelni a testem, vagyis inkább feltűnő lett, hogy ha sűrű folyásom van 1-2 napig, akkor van általában ovulációm.
De gyakori pisilésem három dologtól szokott lenni, ha ideges vagyok, ha sokat iszom, vagy sajnos ha volt húgyúti fertőzésem, akkor azzal együtt járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!