Nektek mennyi időbe telt teherbe esni?
Figyelt kérdés
Érdekelne továbbá, hogy mennyi idősek vagytok, és hány gyerkőc van már/lesz. :)2015. ápr. 19. 10:48
11/19 anonim válasza:
1. Baba: 5. Hónapban; én 30 párom 33
2. Baba: 5. Hónapban; én 33 párom 36
12/19 anonim válasza:
Én 28 párom 30. Első próbára összejött a kisfiúnk :)
13/19 anonim válasza:
31 voltam, férjem 32. Első hónapban összejött. 1 gyerek van.
14/19 anonim válasza:
1. baba 2 hónap (a 10. héten sajnos elvesztettük)
2. baba 1 hónap
3. baba 3 ciklus óta próbálkozunk, holnapra nem várom
én 32 vagyok, a férjem 31
15/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi március 31 óta nem védekezünk. Április 7-én volt meg utoljára. Papírforma szerint ma van pém. Tegnap (is) együtt voltunk. Átlag 2 naponta szeretjük egymást. :)
Május 4-re nem várom.
16/19 anonim válasza:
7:20-as vagyok. Azt kihagytam, hogy tegnap éreztem a középídős fájást. Annyira, hogy hajnali 3/4 4-től nem aludtam miatta. Próbálok nem rástresszelni. :)
Én 26, párom 31 éves. Első babánk lenne. :)
17/19 anonim válasza:
Második próbálkozós hónapba sikerült. Én 40 vagyok, a férjem 30 éves.
18/19 anonim válasza:
Szia! Kisfiam 11. Próbálkozós hónapban fogant, ő most 16 hónapos, születésekor én 23 apa 36 volt, kistesó november óta nem sikerül..
19/19 anonim válasza:
Én 22 barátom 23 most mindegy, hogy lesz-e babánk (persze fel vagyunk már rá készülve!) ezért megszakítással szeretkezünk és így több mint 1 év alatt nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!