Lehetek úgy terhes, ha védekeztünk, de éreztem, hogy elment, mármint gumin kersztül, és ilyen még nem volt, mármint még sose éreztem. Lehet ezt így érezni?
Nem biztos hogy elszakadt(nem szakad az olyan könnyen),a váladék honnan tudod hogy nem a tied?
A nőkből is jön váladék ami később távozik!
Gondolom onnan tudja, hogy ismeri a saját testét...pff te nem ismernél fel olyat ami rendellenes a szervezetedben?
FIGYELJ: menj el orvodóshoz MINNÉL ELÖBB, valószínű, hogy az óvszer szakadt el, mert a fiúk "váladéka" olyan amijennek leirtad. Valszeg 72 órás tablettát fog neked felirni igy a terhesség kiárt lessz. de ha nem teszel valamit, és az a valami sperma volt, akkor baba lessz, és nem szeretnél gondolom.:S SZORíTOK
Előző hozzászóló nagyon okos lehet!
Igen is lehet gumin keresztül is érezni mindent!Lehet most vékonyabbat használtak és azért volt más!
És van a nőknek is váladéka bármilyen érdekes is!
Azért ha beveszel egy esemény utáni gyógyszert biztos nem lesz baba!(három gyerkőc anyukája)
Szia.Szerintem is ke´rj egy esemény utánni tablettát.
Valószínü,hogy az óvszer elszakadt.Ha még ilyet nem tapasztaltál,akor valószínü,hogy a sperma ta´vozott a testedbö,mikor wc-re mentél.Ha a te válade´kod lettt volna,akor azt tudnád,mert máskor is tapasztaltad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!