Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek úgy h kiszakad...

Teherbe eshetek úgy h kiszakadt a gumi és a barátom anya ápoló nő és azt csináltuk h ecetes vizet fecskend esztünk a. ba. és adott fogamzás gátlót is?

Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 23:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Sajna Én sem tudom már h mi lenne a jó...mert nem szeretnék teherbe esni...
2008. aug. 27. 23:47
 12/22 anonim ***** válasza:
43%

Az ecetes víz igenis használhat!

Irriálásnak hívják ezt a módszert - lényege, hogy közösülés után GYORSAN enyhén ecetes és LASSAN folyó vízzel ki kell mosni a lányból minél több spermát.

Olyan 20-50% körül van a hatékonysága... attól függ, milyen gyorsan kezdték, és hogy volt-e orgazmusa a lánynak.

2008. aug. 28. 00:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A probléma ott (is) van, hogy most ugyan meg kell várnod, megjön-e a mentruációd, de abba bekavarhatott a Rigevidon is, mivel messze nem rendeltetésszerűen szedted. Úgyhogy az, hogy esetleg nem jön meg időben, az még nem biztos, hogy terhességet jelent. Viszont addig mindenképpen várnod kell. Aztán a mensid idejének elmúltával tesztet csinálni, ha nem jött meg. Már csak várni és reménykedni tudsz.
2008. aug. 28. 06:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szépen menj el nőgyógyászhoz, ha teheted még ma! Mindent el fog mondani és nem fog megenni, és Te is nyugodtabb lehetsz utána, ha egy szakembertől hallod mi a teendő. Egyáltalán nem biztos, hogy teherbe estél! Azt ugyan nem írtad, hogy hány éves vagy, de nagyon sok fiatal házaspár van akik bizony legalább hónapokig próbálkoznak keményen a bébigyártáson és nem mindig jön össze. Ha idegeskedsz és rágod magad, azzal nem jutsz előrébb! Próbáld meg higgadtan kezelni a kialakult helyzetet, mindenre van megoldás, bízz az orvosokban!

A drága mamát nem minősítem főleg hogy egészségügyis! (meg sem merem kérdezni, hogy hol...) Arra nem gondolt, hogy veszélyeztetheti az egészségedet azzal, hogy önhatalmúlag gyógyszerez téged??? Egy orvos sem ír fel csak úgy fog.gátlót... illik előtte legalább egy vérképet csináltatni...

Bátorság és sok szerencsét Neked!

2008. aug. 28. 07:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Menj dokihoz,ha nem jön meg , de a rigevidon ,meg bármelyik fogamzásgátló amit másnak átadni tilos, pont ezért van szükség felírás előtt májfunkcióvizsgálatra, tehát hagyd abba, mert olyan nagy hormontartalmú, hogy szetszedi a májadat, ha neked épp nem jó, már használni nem fog, mert azt előbb kell szedni már egy hónappal, hogy ne legyen peteérés..ugyaniis azt akadályozza meg, de ha volt peteérés akkormár nemakadályoz semmit, csak tolod a hormont magadba, és ha mégis baba van akkor szépen intézed a hormonokkal a babád fejlődését, mert minden genetikai baj előjön, ezért előfordul, hogy elhajtja a magzatot, de maradhat épp beteg is, de gondolom akkor is elvetetnéd, de azért magadat se roncsold felelőtlen ápoló ez!!!

Ecetes víz?-hát hallottam, hogy csinálják, de szerintem semmi hatása, csak azért terjedt el, mert szt hiszik az megakadájozza a terhességet, ami lehet, de lehet hogy azok a terhességek ecet nélkül sem jött volna létre, tehát nem bizonyított.

Szóval ápolónő létére sorozatos hülyeségeket csinált..látszik nem orvos.

Az lett volna az okos, ha azt mondja, menjetek azonnal egy ügyeletes nőambulanciára és ott lehet kapni tablettát..

szóval türelem, talán nem történt semmi.

2008. aug. 28. 09:38
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Tetszik, hogy a mamát is beleveszitek a dologba :-))
2008. aug. 28. 10:12
 17/22 A kérdező kommentje:
hát...az lett volna a legjobb h ha el megyünk egyből ambulanciár...csak hittem neki sajna az Én bolond fejem el...de holnap megyek nő gyógyászhoz....
2008. aug. 28. 16:18
 18/22 anonim ***** válasza:
42%
tiszta nevetségesek vagytok!!elképzeltem ahogy anyósod a nagy fecskendővel a lábad között ügyködik!bocsi,de szerintem tiszta szefósok vagytok,mert normális embernek ilyen eszébe sem jutna!ecetes víz!!!???jó hogy nem domestos....
2008. aug. 28. 20:33
 19/22 A kérdező kommentje:
hmmmm...nem ő csinálta...de mind1...bírom az ilyen embereket akik nem ismerik a másikat és...így beszélnek róla...szép az ilyen...:S...és ha valami nem tetszik nem kell ide írni tudtommal nem vagy köteles...ennyi az egész...:D:D
2008. aug. 29. 13:57
 20/22 anonim válasza:
78%
ha elmész nődokihoz h megnézze terhes vagy e nem kell várni egy honapot. énis volttam,bementem megvizsgált és egyből megmondta h nem vagyok az. nem kell ahoz egy honap. me mondta h ha neki nem hiszek vagy ilyesmi akkor vegyek egy terhességi tesztet. ezek már az esemély után pár nappal meg tudják állapitani h pozitiv vagy sem. szoval kezd az orvossal sztem. ö megmondja mi a tehendő.
2008. szept. 2. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!