Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma este kezdett el nyomni...

Ha ma este kezdett el nyomni az oldalam és erős tojás f. nyákom van ma van a peteérésem?

Figyelt kérdés
Ma nem tudunk együtt lenni majd csak holnap este az màr késő lesz?Köszönöm előre is!
2015. ápr. 17. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre nehéz így válaszolni. Legyetek együtt, persze, éppenséggel sikerülhet is, drukkolok! Nekem néha 7 napon keresztül is tojcis nyákom van, és 3-4 napon keresztül is érzek ovus fájdalmat, úgyhogy ezért nehéz megmondani mikor van tenylegesen az ovu.
2015. ápr. 18. 09:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 18. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
En hömerözök, es abbol utolag meg tudom allapitani,hogy mikor lehetett ovum. Az ovuteszt pontosabban meg tudja mutatni, de mar annyit teszteltem, hogy ebben a honapban csak höt merek, aztan meglatjuk, mi lesz. Drukkolok, hogy sikerüljön nektek is! :)
2015. ápr. 18. 13:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is el kezdtem hőmérőzni,vagyis ez a 2. hónap az elsőben utólag szépen ki is jött a peteèrésem, de akkor nem is nagyon volt nyákkm.Most héten viszont először aviváztam ès most naptár szerinti peteèrés napján rendesen éreztem,h mi történik és a nyàk is mesébe illő volt.Kiváncsi leszek a holnap reggeli hőmre .Köszönöm a drukkot,én is szorítok neked :)
2015. ápr. 18. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm szepen!! :) Nekem meg 10 nap a nemvartig! :)
2015. ápr. 18. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!