Tegnap nagyon erős pozitív ovu teszt és nagyon jó tojcsis nyák. Mára már hajlik a negatívba a teszt és a nyákom se olyan meggyőző, de csak ma este tudunk majd együtt lenni. Szerintetek lekéstük?
Figyelt kérdés
ma ha annak akarom látni pozitív, ha annak akkor negatív a teszt...lehet pont ma hajnalban volt az ovu...hm...tudom...rágörcsöltem...2014. júl. 5. 11:25
1/3 anonim válasza:
hát egy próbát azért megér, és nyugi.
2/3 anonim válasza:
nem késtetek le semmit szerintem, nekünk így lett baba :) bár én este teszteltem, te meg ezek szerint reggel (?) de szerintem ez nem jelenthet akkora eltérést. Sőt, tuti nem, mert nekem már másnap este egyértelmű negatív volt. Nyákom meg nem is volt a hónapban :D
3/3 A kérdező kommentje:
az erős pozikat két nappal ezelőtt egész nap mutatta a teszt, majd másnap reggel (de nem volt annyira koncentrált, mert este is pisiltem)pozi (nem annyira erős volt, de ugyanolyan, mint a kontroll csík,) de délre nega. szinte biztos vagyok benne, hogy pont lecsúsztunk...előtte meg 4 nappal voltunk együtt...sajnos kicsit rágörcsöltem...de igyekszem összeszedni magam, mert most már én is azt mondom, hogy így nem lehet teherbeesni, amennyire én erőltetem. köszi a válaszokat
2014. júl. 6. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!